Genomineerden Zilveren Haring: Bart van Raay

  • Automotive

In 2013 is Bart van Raay vanuit het niets gestart met zijn bedrijf Roadservice de Kempen. Een jaar later is hij al genomineerd voor de Zilveren Haring. RegioinBedrijf vroeg hem over zijn motieven als ondernemer.

Genomineerden Zilveren Haring: Bart van Raay
Naam: Bart van Raay
Bedrijf: Roadservice de Kempen

 

 

 

 

 

 

Hoe zou u uzelf omschrijven als ondernemer?

Ik ben niet bang voor tegenslagen en nieuwe uitdagingen. Daarom is ‘Nee’ voor mij geen antwoord.  Ik wil altijd overal voor gaan en alles kan. Als een klant problemen heeft met zijn (bedrijfs)auto of truck, dan moet het zo snel mogelijk opgelost worden. Of dat nu in Nederland is of in Oostenrijk of Frankrijk.

Hoe ziet uw loopbaan er tot op heden uit?

Ik ben als (leerling)monteur begonnen bij van Spreeuwen. Daar heb ik me kunnen ontwikkelen tot Chef Werkplaats. Vervolgens ben ik als Wagenparkbeheerder aan de slag gegaan bij Centrum Transport. Voor dat bedrijf heb ik ook nog anderhalf jaar in Roemenië gewerkt om daar een werkplaats op te zetten. Na die periode ben ik bij Weterom Transport als Chef Werkplaats werkzaam geweest. In 2013 ben ik zelf Roadservice de Kempen op gaan zetten.

Wat is uw grootste zakelijk succes tot op heden?

Ik zou het zo snel niet weten. Dat we tevreden klanten hebben zie ik eigenlijk als grootste succes. En dat deze klanten ook terug blijven komen natuurlijk.

Wat maakt het leuk om voor dit bedrijf te werken?

De uitdaging om het bedrijf tot een succes te brengen en te houden zorgt ervoor dat ik me met veel plezier voor Road Service de Kempen inzet.

Wat is uw betrokkenheid bij de regio?

Ik kom uit de Kempen dus het was een logische stap om Road Service de Kempen hier op te zetten. Daarnaast komt een deel van onze klanten uit deze regio.

Welke boodschap wilt u uw collega ondernemer meegeven?

We moeten met zijn allen zorgen dat iedereen een boterham kunnen eten. Daarvoor kunnen we zorgen door samen te werken en samen na te denken over hoe dingen beter kunnen.

Bent u actief binnen een zakelijk netwerk/vereniging, en zo ja kunt u daar meer over vertellen?

Ik ben lid van Industriegroep  Eersel en de Ondernemersvereniging Bedrijventerreinen Gemeente Bladel (OBGB). Daarnaast zijn we lid van de organisatie European Trailer Care.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!