Gom Schoonhouden - Regionale aanpak

  • Zakelijke dienstverlening

Landelijk werkend schoonhoudbedrijf met vijftien vestigingen verspreid over Nederland. Een van onze vestigingen zit aan de Zekeringstraat in Eindhoven. Hiermee bieden wij u de voordelen van een regionale aanpak én die van een grote, professionele organisatie.

Gom Schoonhouden - Regionale aanpak

Wat is de core business van Gom Schoonhouden?

Deskundig, inspirerend, effectief en innovatief dat is Gom ten voeten uit. Wij zijn succesvolle, groeiende onderneming op het gebied van schoonmaak.

Groeiend in een aantal sectoren: van kantoor tot onderwijsgebouw, van ziekenhuis tot luchthaven, van evenementengebouw tot voedingsmiddelenindustrie, van retail tot leisure. Gom is onderdeel van Facilicom Services Group, de meest veelzijdige dienstverlener van Nederland.

Hoe is Gom Schoonhouden ontstaan?

Gom BV is in 1966 opgericht. Gom staat voor Gebouwen Onderhoud Maatschappij. De naam Gom was een heel bewuste keuze. Want al bij de oprichting bestond een visie van een brede organisatie die verschillende facetten van onderhoud voor bedrijven zou verzorgen. Dat gebeurde eerst onder de naam Gom Bedrijfsdiensten BV en door de latere internationalisering onder de naam Facilicom Services Group.

Wat maakt Gom Schoonhouden uniek?

Wij onderscheiden ons door onze systematische aanpak met een sterk gevoel voor efficiency. Dit gekoppeld aan onze sterke focus op de wensen van onze opdrachtgevers én medewerkers. Gom kan alle diensten uitvoeren op schoonmaakgebied.

We hebben in de loop der jaren een lange reeks van specialismen ontwikkeld waarmee we werkelijk iedere opdrachtgever van dienst kunnen zijn en elke klus kunnen klaren. Deze gespecialiseerde benadering onderscheidt zich in:

  • De voedingsmiddelenindustrie (Gom Food),
  • Specialistische reiniging Gom Specialistische Reiniging)
  • Gezondheidszorg (Gom ZorgSupport).

Economische thema's in de regio Zuidoost-Brabant  zijn: High Tech, Automotive, Lifetec, Design en Innovatie. Is Gom Schoonhouden met één van deze thema's verbonden? En zo ja, op welke manier?

Gom is een innovatieve organisatie. Gom werpt zich steeds meer op als opinion leader.’ Maar opinion leader word je natuurlijk niet zomaar. ‘Basis van alles is de kwaliteit die je biedt. Die moet goed zijn. Vervolgens ontwikkel je een visie over hoe het verder moet in de sector, en introduceer je innovaties. Gom heeft een duidelijke visie op bijvoorbeeld Het Nieuwe Werken en de rol die de schoonmaak daarin kan spelen. En het bedrijf heeft programma’s als het Green Selection Program ontwikkeld. Dat trekt de aandacht.’

In het verlengde daarvan is Gom in 2010 gestart met  accountmanagement. ‘In bepaalde segmenten van de markt vragen opdrachtgevers meer inhoudelijke en vaktechnische aandacht. Accountmanagement geeft ons meer inzicht in de behoeften van deze klanten, zo kunnen we ze beter bedienen en aanvullende oplossingen bieden zoals specifieke vormen van specialistische reiniging. Dat slaat aan, we verwachten er veel van.’ Tegelijkertijd is Gom nieuwe segmenten van de markt aan het verkennen. Zoals de leisure en retail.

Regionale salesmanager David van Boheemen (06-10659708) aan het woord

Wat is uw functie binnen de organisatie?

Direct Salesmanager.

Hoe zou u uzelf omschrijven?

Levensgenieter!

Wat is uw ambitie?

Ik vind het belangrijk om zoveel mogelijk uit het leven en uit mijn werk te halen.   Als salesmanager  binnen deze regio wil ik zoveel mogelijk organisaties adviseren over het schoonhouden van  de werkomgeving. Dit doe ik niet alleen door mee te denken met de wensen van een organisatie, maar ook door vooruit te denken! Voor mij is een goede samenwerking met mijn collega's, prospects en klanten  hetgeen wat mij motiveert en helpt mijn doelen te bereiken.

Wat maakt het leuk om voor dit bedrijf te werken?

De vrijheid die je krijgt om je zelf te ontwikkelen als mens maar ook om je te ontwikkelen in je functie. Je wordt door de organisatie gestimuleerd te leren. Zo kan ik succesvol zijn in mijn werk.

Wat is uw lijfspreuk?

Geniet van het leven!

Meer informatie over GOM SCHOONHOUDEN B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!