Het is zomer, tijd voor de eindejaarsgeschenken!

  • Zakelijke dienstverlening

Het voelt misschien een beetje vreemd om na te denken over eindejaarsgeschenken terwijl je in je korte broek loopt, maar toch is het nu dé periode om ermee te starten.

Het is zomer, tijd voor de eindejaarsgeschenken!

Het is ieder jaar weer een pittige opgave voor uw secretaresse, afdeling HRM, marketing of uw personeelsvereniging om een origineel en passend cadeau te vinden voor al uw medewerkers. Liefst een geschenk dat ook nog binnen het budget past. Bespaar uzelf dit jaar de hersenkrakers, het grote aantal uren dat medewerkers in de organisatie steken én de kosten. Ga voor eenvoud, exclusiviteit én gemotiveerde medewerkers.

Exclusief bedrijfslidmaatschap

Met een exclusief bedrijfslidmaatschap van de Corporate Beauty Benefit Club geeft u uw medewerkers een uniek cadeau. Zij kunnen tegen zeer scherpe prijzen luxe geur, cosmetica en haarverzorgingsproducten bestellen bij de exclusieve website van Corporate Beauty. Het assortiment kent topmerken als Armani, Chanel, Dolce & Gabbana, Prada en nog veel meer. De besparingen kunnen oplopen tot wel 80 procent van de reguliere winkelprijs.

Gratis voor werkgevers

“Het bedrijfslidmaatschap is geheel kosteloos en het valt ook nog eens buiten de werkkostenregeling. Medewerkers beslissen namelijk zelf of zij wel of geen aankopen doen in de webshop en profiteren van de korting. Een werkgever stelt alleen het systeem ter beschikking. Om het exclusieve karakter te borgen is de webshop afgeschermd en enkel toegankelijk voor medewerkers en relaties van aangesloten bedrijven. We richten ons daarbij met name op bedrijven waarbij het exclusieve karakter en de topmerken ook bij de bedrijfsvisie en -uitstraling passen”, vertelt directeur Andreas Böhm.

Waarderen is motiveren

Böhm: “Onderzoek heeft uitgewezen dat iedere toegevoegde waarde het verschil kan maken in het behoud van gemotiveerd personeel. Een tevreden medewerker toont een positieve werkhouding, is loyaal, zorgt voor goede resultaten, verzuimt minder en heeft meer plezier in het werk. Het blijft dus belangrijk voor werkgevers om de waardering naar het personeel uit te spreken in de vorm van een geschenk. De wet- en regelgeving maakt het echter niet eenvoudig voor ondernemers. Om deze reden zijn we Corporate Beauty gestart. Het levert uiteindelijk een win-win situatie op.”

Bestellen kan 365 dagen 24/7

De zomerperiode is een ideale tijd om u aan te melden bij Corporate Beauty. U ontvangt een unieke inlogcode en marketing materiaal waarmee u uw medewerkers kunt informeren over het bedrijfslidmaatschap, de exclusieve producten én de hoge kortingen. “We proberen de werkgever hiermee zoveel mogelijk te ontzorgen”, aldus Böhm.

Vandaag besteld, morgen in huis

U kunt de service verwachten zoals u die van iedere gerenommeerde webshop kent. Uw medewerker plaatst zijn bestelling, betaalt via iDeal en heeft de volgende dag de producten in huis.

Toch liever een geschenk geven?

Wilt u als werkgever toch liever een ander concept? Geen enkel probleem. Corporate Beauty stelt graag een pakket voor u samen of u kiest voor een tegoedbon.

Meer informatie over VAN HOUT GROUP:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!