Huisvesting van expats vereist specifieke kennis

  • Zakelijke dienstverlening

P&D Housing is als verhuurmakelaar stevig gehuisvest in de wereld van internationals en expatriates. Met ons woningaanbod bedienen wij de sterk groeiende groep van internationals in de regio.

Huisvesting van expats vereist specifieke kennis

De huisvesting van internationals vergt een specifieke benadering. P&D Housing is erop ingericht om correct, snel en vakkundig met internationals te communiceren en hen op een correcte manier te informeren over het beschikbare woningaanbod en de bijbehorende kenmerken en voorwaarden. Wat een vanzelfsprekendheid op de Nederlandse woningmarkt is, kan voor de international onbekend zijn.

Woning verhuren?

Als woningbezitter bent u welkom bij P&D Housing. U profiteert van onze ervaring in internationale dienstverlening. Een groot deel van onze internationale en veelal hoogopgeleide clientèle is door de Nederlandse werkgever gescreend en als zodanig een interessante huurder voor u. Met uw woning op onze website bereikt u een breed publiek. We komen graag met u in contact!

Woning in beheer?

Voor woningen die wij in de verhuur hebben, nemen we ook graag het beheer op ons. Op deze manier ontzorgen wij u als woningbezitter in de breedste zin van het woord. Misschien bent u zelf een international en niet vaak in Nederland? Of u wilt/kunt zich niet graag bezig houden met de praktische gevolgen van de verhuur? P&D Housing is met al haar kennis en brede netwerk een uitstekende partner! Neem dus snel contact met ons op!!

Meer informatie over P&D HOUSING:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!