Industriele dienstverlening met de nadruk op afdichtingen en pompen

  • Industrie

Sellon is een gespecialiseerde industriële dienstverlener en bewijst al 40 jaar dagelijks de meerwaarde bij het verhogen van betrouwbaarheid en verlengen van standtijd aan alle apparatuur waarin de afdichting een cruciale rol speelt.

Industriele dienstverlening met de nadruk op afdichtingen en pompen

De basis van Sellon rust op 3 betrouwbare pijlers:

  • Specialistische kennis en deskundig advies; ook onafhankelijk vanuit Sellon Technology Centre
  • Het leveren van hoogwaardige producten
  • Een uitstekende service afdeling

Deze combinatie maakt van Sellon het ideale bedrijf waar u een strategische samenwerking mee kunt aangaan om zo uw kosten te reduceren en de efficiëntie van uw bedrijf te bevorderen.

Deskundig advies

Bij Sellon kunt u altijd rekenen op specialistische kennis en goed advies. En dat is niet het enige: als uw vraagstukken ingrijpender zijn dan de service behorende bij het leveren van een afdichting of een pomp, kunt u voor merkonafhankelijk advies terecht bij Sellon Technology Centre (STC). Het STC houdt zich ook bezig met het geven van seminars, trainingen en opleidingen voor uw medewerkers. Goed opgeleide medewerkers vergroten immers de productiviteit, de kwaliteit en de veiligheid van uw productiesystemen.

Hoogwaardige producten

Sellon biedt een breed programma van hoogstaande afdichtingen voor roterende en axiaal bewegende delen. Naast afdichtingen levert Sellon industriële pompen, technische onderhoudsproducten, schotelveertechniek, smeermiddelen en smeersystemen. Sellon heeft langdurige relaties met belangrijke leveranciers van afdichtingen en pompen. Zo vertegenwoordigt Sellon al 40 jaar de Amerikaanse producent Chesterton en is daarmee de oudste distributeur buiten de V.S. Sellon is als enige in Nederland officieel gecertificeerd repair center voor mechanical seals. Nieuw in het partnership met deze fabrikant is dat Sellon nu ook ARC produkten in het programma heeft opgenomen. Chesterton’s ARC coating programma levert superieure eigenschappen ter bescherming tegen erosie, corrosie, abrasiviteit en chemische aantasting. Met Grundfos werkt Sellon als A-partner in deze regio Intensief samen. Alle fabrikanten waar Sellon zaken mee doet zijn internationaal georiënteerd en bevinden zich aan de bovenkant van de markt. Hoge kwaliteit, lange standtijden, universele toepassing en gebruiksgemakstaan voorop in dit uitgebalanceerde programma.

Uitstekende Service

Een team van enthousiaste en deskundige specialisten staat voor u klaar voor een degelijk en op maat gesneden advies én onderhoud. Sellon beschikt over een hoog gekwalificeerde serviceafdeling die bij u ter plaatse of in onze werkplaats te Moerdijk onderhoud en modificaties kan uitvoeren. Deze serviceafdeling is 7x24 uur bereikbaar. Vanzelfsprekend hebben wij kwaliteit en veiligheid bovenaan staan. Sellon is ISO en VCA* gecertificeerd en onze monteurs hebben allemaal hun VCA-diploma in bezit en worden regelmatig bijgeschoold door middel van diverse technische trainingen.

Meer informatie over SELLON B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!