home » interviews » Bouw »

Interieurbouw op maat: ieder project is uniek

  • Bouw

Een interieur is zeer persoonlijk. Bij u thuis, maar ook op het werk. Dat maakt interieurbouw tot maatwerk. Een vakmanschap dat Vidho Interieurbouw al jarenlang beheerst. Ieder interieurproject wordt met dezelfde liefde en aandacht afgerond.

Interieurbouw voor bedrijven en particulieren

“Vidho verzorgt interieurbouw in de breedste zin van het woord. Nieuwbouw, renovatie en tegenwoordig veel voor particulieren”, vertelt Samantha Vink. De Zeeuwse runt samen met haar man het interieurbedrijf en doet dat al jaren met veel plezier. Ondanks economisch mindere tijden.

Maatwerk interieur

Het contact met de klanten, maar vooral ook de veelzijdigheid van het werk waardeert Vink enorm. “Het is nooit hetzelfde, het werk is altijd eenmalig. Denk bijvoorbeeld aan een kast die speciaal op maat wordt gemaakt. Maar we beginnen altijd met een goede tekening en een scherpe offerte.” Het leverde Vidho al veel tevreden klanten op.

Interieur voor op het werk en thuis

Naast werkplekinrichting en kantoorinrichting bestaat Vidhohet werk steeds vaker uit interieurbouw voor particulieren, ziet Vink. “Bijvoorbeeld een keuken helemaal op maat maken en inbouwen.” Het is slechts een greep uit de mogelijkheden. Zo verzorgt Vidho Interieurbouw o.a.:

  • Kantoormeubelen
  • Toonbanken
  • Info- en receptiebalies
  • Draai- en schuifdeurkasten
  • Bars
  • Badkamermeubels
  • Keukens

Samenwerkingspartners

“Eigenlijk kunnen we teveel”, lacht Vink. En voor de specialisaties die Vidho niet in eigen huis heeft, beschikt het bedrijf over betrouwbare partners. “Zo hebben we een collega in de bouw, een aannemersbedrijf waar we op terug kunnen vallen. En een sociale werkplaats met een CNC-machine. Allemaal in de buurt van Axel.”

Afbouw, renovatie en timmerwerk

Zelf is Vidho als franchiseonderneming verbonden aan renovatiespecialist PORTAS. Het pallet aan diensten is daarmee enorm. Van professionele afbouw en renovatie tot aan timmerwerk. Voor een efficiënte werkplek, kantoor of winkelinrichting verzorgt Vidho Interieurbouw Metalstud wanden, systeemwanden, systeemplafonds, Parador plafonds en gipsplafonds.

Interieurprojecten

Vink kijkt terug op geslaagde interieurprojecten. “Samen met de klant iets moois neerzetten”, dat is wat haar gelukkig maakt. Zo mocht Vidho Interieurbouw voor Checkpoint in Terneuzen het gehele interieur verzorgen. Het voormalige café-restaurant annex coffeeshop kende een uitdagend kleurrijk interieur. Modern en functioneel. “Deels hun inbreng, maar ook een hoop eigen inbreng.”

Gratis eerste ontwerp

Interieurwensen verschillen per persoon. Daarom maakt Vidho in een eerste verkenningsgesprek kennis met u en uw voorkeuren. In dit gesprek voorziet zij u tevens van een passend advies. Na dit gesprek gaat Vidho Interieurbouw met uw wensen aan de slag en ontvangt u een gepaste offerte met 3D-tekening in kleur. Het eerste ontwerp is geheel gratis.

Snelle service

“Wat ons zo speciaal maakt? We zijn een klein bedrijf met korte lijnen. We kunnen snel op klantvragen reageren. Mijn man loopt zelf ook in de werkplaats rond”, schetst Samantha Vink. “En als er een probleem opduikt, dan zit hij daar bovenop.”

Meer informatie over VIDHO INTERIEURBOUW:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!