Jouw drukker DekoVerdivas - Zorgeloos communiceren

  • Zakelijke dienstverlening

Jouw drukker DekoVerdivas is een allround drukkerij uit Tilburg, sterk in huisstijl en full color drukwerk. We verzorgen drukwerk voor zorginstellingen, ontwerpbureaus en voor de ondernemer om de hoek.

Marloes de Kok & Jos Freijters Dekoverdivas

Brochures, flyers en organisatiedrukwerk worden dagelijks gedrukt. Zowel in offset als digitaal. Daarnaast is het mogelijk om uw drukwerk bij ons op voorraad te leggen. Levering nodig? Wij bezorgen op afroep binnen heel Nederland.

Totale communicatie binnen 3 fases

DekoVerdivas is meer dan een drukkerij alleen.
We faciliteren communicatie. Dit definiëren wij in drie fases:

  1. Produceren en leveren van drukwerk, het communicatiemiddel;
  2. Aanbieden van een digitale webportal als naslagwerk voor uw documenten en als digitale bestelomgeving;
  3. Verlenen van service en advies om de webportal te implementeren en uw inkoopproces te optimaliseren.

Onderscheiden is de kunst

DekoVerdivas onderscheidt zich van andere drukkers door de unieke combinatie van deze 3 fases.
Een proces van achter naar voren doorlopen is een klassieke methode om een proces te controleren. Deze methode gebruiken wij nu juist om het traject voor u op te bouwen.  Wij gaan uit van het drukwerk en zetten dan de lijn uit naar uw systemen en methodieken. Als informatie op papier gewenst is kan hiervoor binnen uw organisatie de opdracht gegeven worden. Het verdere proces is namelijk ingericht vanuit de productie. Door deze werkwijze te hanteren sluit de productie van documenten altijd aan bij de behoefte van de gebruikers.

Persoonlijk contact

Daarnaast is DekoVerdivas sterk in het persoonlijke contact met haar klanten. Ongetwijfeld hoort u dit vaker, maar DekoVerdivas nodigt u van harte uit om dit zelf te ervaren! Of het nu gaat om drukwerk of om de implementatie van de webportal, DekoVerdivas begeleidt het proces van het begin tot het einde.

Digitalisering

DekoVerdivas gaat met haar tijd mee. In de toekomst zal nog meer informatie digitaal zijn. Het zwaartepunt verschuift. DekoVerdivas levert dan ook een belangrijke bijdrage aan het beschikbaar maken van verantwoorde grafische content. Jos Frijters voegt hieraan toe: “Het is onze taak om content beschikbaar te maken voor zowel digitale als papieren communicatie. De webportal DekoVerdivas levert hier een belangrijke bijdrage aan”.

Vernieuwend

Momenteel zijn we bezig met een optimalisatie van onze website. Informatie over DekoVerdivas wordt overzichtelijker en actueler gepresenteerd. Bovendien is de website gelinkt aan de digitale webportal. Zo is de klant slechts een kleine stap verwijderd van het werken met deze webportal.

Groene denkwijze

Centraal bij ons staan mens en haar omgeving. We zijn maatschappelijk betrokken en staan achter MVO en duurzaamheid.

Sinds 2010 zijn we ISO14001 gecertificeerd. Dit houdt in dat we functioneren binnen de huidige wet- en regelgeving, een open relatie hebben met de overheid en dat de medewerkers en de directie op een maatschappelijk verantwoorde manier omgaan met milieuaspecten.

Terug in de tijd

Sinds september 2009 vormen Drukkerij Deko en Verdivas Communicatieprodukties, samen DekoVerdivas. Dit jaar bestaan we 110 jaar. Het geeft een vertrouwd gevoel als we zeggen dat we kennis van zaken hebben.

De personen achter DekoVerdivas

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een beeld hebben achter de drijvende krachten van DekoVerdivas. Daarom stellen wij ons graag even voor.

Marloes de Kok

“Binnen onze organisatie is het mijn taak om het DekoVerdivas team scherp te houden bij de uitvoering van uw opdrachten. Voor wat betreft kwaliteit is een ‘zesjes’ mentaliteit geen issue. Wij gaan voor een 9 in uiteraard een groen werkveld”.

Jos Frijters

“Ik ben al 30 jaar ondernemer in de Grafimedia branche. Met kennis van grafische producten adviseer ik steeds meer relaties tijdens de transitie van analoog naar digitaal. Niet met digitalisering als doel, maar als middel om de gebruiker de informatie op de gewenste manier aan te reiken”.

Meer weten?

Bekijk binnenkort onze nieuwe website of neem telefonisch contact op (013 – 463 13 35)

Meer informatie over DekoVerdivas B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!