Kruisbestuiving tussen topsport en bedrijfsleven

  • Toerisme & Recreatie

Multifunctionele evenementenlocatie Maaspoort Sports & Events biedt ondernemers een inspirerende omgeving om te vergaderen, presenteren, netwerken en te borrelen. Het is een plek waar topsport en bedrijfsleven elkaar actief ontmoeten. Met kruisbestuiving als gevolg.

Kruisbestuiving tussen topsport en bedrijfsleven

Topsport en bedrijfsleven, interessante mix

Topprestaties, het beste uit jezelf halen, blijven groeien en ontwikkelen. Het geldt voor topsporters maar zeker ook voor ondernemers. Wat dat betreft zijn het bedrijfsleven en de topsport nauw aan elkaar verbonden. Die scheidslijn verdwijnt bij Maaspoort Sports & Events in Den Bosch helemaal. De aanwezigheid van (voormalige) topatleten en ondernemers levert iedere keer weer interessante ontmoetingen op.

Multifunctionele accommodatie

Maaspoort Sports & Events huisvest de landskampioen basketbal SPM Shoeters. De mutifunctionele accommodatie was daarnaast al meerdere malen het decor van toptennisevenementen zoals de Davis Cup en is regelmatig het toneel van grote sportwedstrijden. De evenementenlocatie is bij uitstek geschikt voor topsport in de breedste zin van het woord. Als voedingsbodem voor bijzondere prestaties is Maaspoort Sports & Events een prima locatie voor ambitieuze ondernemers.

Mensen bij elkaar brengen

‘Je ontmoet elkaar in een inspirerende omgeving’, dat is volgens Remco van der Pot wat Maaspoort Sports & Events zo bijzonder maakt. De manager die zelf een sportachtergrond heeft (CIOS), geniet ervan om mensen bij elkaar te brengen. En dat gebeurt volop in Maaspoort Sports & Events. Zo kent de accommodatie uitstekende faciliteiten voor vergaderingen, beurzen, congressen en evenementen.

Vergaderarrangementen op maat

De verschillende vergader- en presentatieruimtes bieden het bedrijfsleven tal van mogelijkheden. Van zakelijke evenementen, beurzen, congressen en trainingen tot aan bedrijfsfeesten en sportdagen. Bovendien is iedere ruimte naar wens in te richten. Zowel qua aankleding, meubilair als audiovisuele middelen. Maaspoort Sports & Events denkt daarvoor graag mee en biedt ondernemers arrangementen op maat. Indien gewenst geheel verzorgd met sportactiviteiten en natuurlijk catering.

Lezingen van topsporters

Overal binnen Maaspoort Sports & Events proef je de raakvlakken tussen topsport en bedrijfsleven. Van der Pot haalt een aantal interessante voorbeelden aan. Zo worden (oud) topsporters regelmatig betrokken bij activiteiten. De voormalige topatleten weten wat het is om te presteren onder druk en wat de kracht is van teambuilding. Ze delen deze ervaringen graag met ondernemers.

Baan Maaspoort Sport en Events

Ook een netwerksessie van Tjerk Bogtstra staat Van der Pot helder voor de geest. De oud aanvoerder van het Davis Cup-team en coach van o.a. Maarten Verkerk en Raemon Sluiter vertelde samen met Marco Hoogerland, oprichter van de Talentenacademie, tijdens een inspirerende sessie over de do’s en dont’s van een (team) manager/ coach/ speler.

Netwerken rondom grote sportevenementen

Naast beurzen, evenementen, congressen en seminars, vinden er ook ontmoetingen plaats rondom sportwedstrijden. En dat gaat verder dan de wedstrijd zelf, weet Van der Pot. “Wij activeren het bedrijfsleven om elkaar vanuit de inhoud te ontmoeten. Dat gebeurt niet alleen tijdens, maar ook voor en na de wedstrijd. Met een inhoudelijke presentatie en een gezellige borrel bijvoorbeeld. Zo sloot ook het kabinet Rutte anderhalf jaar geleden hun sportdag af met een meer dan geslaagde borrel bij Maaspoort Sports & Events”.

Meer informatie over MAASPOORT SPORT & EVENTS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!