home » interviews » Bouw »

Laswerk met een persoonlijke tint

  • Bouw

Lastechniek Vermeulen staat garant voor kwaliteit, service en een scherpe prijs. Luisteren naar klanten, leveren van perfecte kwaliteit en een betaalbare prijs aanbieden zijn daarin de kernpunten.

Laswerk met een persoonlijke tint

Bij Lastechniek Vermeulen kun je terecht voor grote en kleine klussen, knip- en zetwerk. Grote klussen in de vorm van spanten, stallen, leidingwerk, etc. en kleine klussen, zoals bijvoorbeeld hekwerk, reparatie aan alle mogelijke aluminium, roestvaststalen en stalen voorwerpen.

Het bedrijf van Lastechniek Vermeulen is door P.F.G. Vermeulen in 1995 opgericht, waarbij men is begonnen in een klein schuurtje aan huis. Van hieruit is Lastechniek Vermeulen uitgegroeid tot een bedrijf waar momenteel ruim 7 medewerkers werkzaam zijn die allen op hun eigen vakgebied zeer specialistisch kunnen opereren. Sinds 2007 zijn wij gevestigd in een nieuwe, goed ingerichte hal van 1.000 m2 in Gendt en staan hier klaar om de wensen van onze klanten te vervullen.

Tot onze doelgroep behoren bedrijven, overheidsinstellingen, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Onze activiteiten zijn veelomvattend, daarbij valt te denken aan bijvoorbeeld het lassen van aluminium, roestvast staal en staal. Dit alles tot en met niveau 4. Verder verzorgen wij knip- en zetwerk tot 6 mm over 3 meter en tevens montagewerk op verschillende locaties in het hele land.

Een greep uit onze verschillende werkzaamheden: spanten, trappen en bordessen, pontons, leuningwerk (alle leuningen rondom het Gelredome zijn door ons verzorgd), putluiken met valbeveiliging, transportschroeven, slibuitdraagsystemen voor de afvalwaterzuiveringen, roestvaststalen silo’s voor waterwininstallaties, uitschuifwerkplateau’s (werkbakken).

Onze doelstelling is om nog verder uit te groeien en wij hebben daarbij de wens om ons op walsgebied nog verder te profileren. We staan in de branche bekend als een betrouwbare, degelijke, vakkundige en meedenkende partner.

Meer informatie over VERMEULEN, LASTECHNIEK :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!