home » interviews » Bouw »

Lichtdoorlatende contstructies van niveau

  • Bouw

Licotec uit Duiven ontwikkelt en produceert lichtdoorlatende dak- en wandconstructies voor onder andere winkelcentra, stadions, bedrijfsgebouwen.

Lichtdoorlatende contstructies van niveau

De flexibiliteit, kwaliteit en bovenal brede inzetbaarheid van Licotec blijkt uit de grote hoeveelheid succesvol afgeronde projecten voor diverse grote, middelgrote en kleine opdrachtgevers.

In Nederland, België en Duitsland heeft Licotec heel wat succesvolle projecten het licht laten zien. En dat mag u gerust letterlijk opvatten. Als specialist in de engineering, realisatie en montage van transparante overkappingen in glas en kunststof streven we ernaar om het daglicht altijd optimaal te benutten. Zo helpen we u niet alleen de energieprestaties te verbeteren, maar stimuleert u ook de woon-, werk- en verblijfscondities binnen uw project. In hechte samenwerking met opdrachtgevers en architecten zorgen we voor maatwerk dat in alle opzichten tot tevredenheid stemt. En dan te bedenken dat voor u het mooiste nog moet komen: uw project dat straks het licht gaat zien.

Compleet verzorgd

Licotec is niet alleen gespecialiseerd in lichtstraten en overkappingen, maar levert ook compleet verzorgde projecten af. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een zonwering op maat te laten maken. Of om onderhoudsbruggen te laten plaatsen op plekken die moeilijk bereikbaar zijn. Daarnaast levert Licotec ook op maat gemaakte ventilatiesystemen, eventueel in combinatie met een RWA (rook- en warmteafvoer) installatie.

Ontwikkeling en productie in eigen huis

De transparante overkappingen in glas en kunststof worden in eigen huis ontwikkeld. Voor elk project verzorgt Licotec zowel de constructieberekeningen als het (Autocad)2d-3d tekenwerk, ook visualisaties kunnen wij voor u verzorgen. Het eigen productiebedrijf staat continu garant voor maatwerksystemen van hoge kwaliteit en veiligheid.

Meer informatie over LICOTEC DAKLICHT B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!