Meet Brabant!

  • Toerisme & Recreatie

Kies voor Brabant voor uw vergadering, congres of evenement. Brabant staat bekend als de meest gastvrije én innovatieve regio van Nederland. Onze zuidelijke provincie biedt een keur aan unieke congres- en evenementenlocaties, verblijfsaccommodaties en professionele toeleveranciers voor de zakelijke toerist.

Meet Brabant!

Brabant Business Brains en Hospitality Heart

Brabant heeft een gemoedelijk (Hospitality Heart) en bourgondisch karakter aan de ene kant en is een innovatieve kennisregio (Business Brains) aan de andere kant. Een perfecte combinatie voor de buitenlandse én Nederlandse zakelijke bezoeker. De regio beschikt over alle faciliteiten voor kennisoverdracht, waardevolle contacten én bourgondisch genieten.

Brabantse agenda

Agrifood en HighTech staan hoog op de economische en politieke agenda van Brabant. Het draait hierbij vooral om samenwerking tussen bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid. Brabant is een uitermate geschikte regio om deze partijen met elkaar in contact te brengen. Eindhoven staat bijvoorbeeld bekend om haar expertise op het gebied van design, innovatie en high tech, terwijl Den Bosch juist bekend is om haar bourgondische karakter.

Vijf Brabantse steden

Brabant heeft een breed scala aan historische (kastelen, kerken) en industriële locaties (Strijp S) waar een fabrieksgebouw bijvoorbeeld kan worden omgetoverd tot een evenementenlocatie. Maar er zijn ook tal van locaties in een groene omgeving of vergaderzalen in hotels. De vijf ‘Brabant Stad steden’ ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Helmond, Breda en Eindhoven zijn volledig toegerust op uw verblijf.

Convention Bureau Brabant

Convention Bureau Brabant is dé marketing en promotieorganisatie voor de provincie Brabant op het gebied van zakelijke bijeenkomsten! “Wij helpen onze klanten bij het vinden van die unieke locatie voor hun bijeenkomst. Wij vragen offertes op en verzorgen locatiebezoeken waardoor het oriëntatietraject eenvoudig, efficiënt en overzichtelijk wordt. Dit doen wij door samen te werken met verschillende participanten in de regio. Onze service is daardoor kosteloos”, vertelt Marieke Hendriks, Manager Sales, Acquisitie en Promotie bij Convention Bureau Brabant.

One Stop Shop voor vergader-, congres- en evenementenlocaties

Convention Bureau Brabant regelt niet alleen een locatie voor uw bijeenkomst, maar zij kunnen ook een sociaal programma en hotels voor uw gasten regelen. Hendriks: “Wij kunnen vaartochten, teambuildingsactiviteiten, lunch & diner en overnachtingen verzorgen, zodat het de bezoekers aan niets ontbreekt.”

Wilt u een evenement, congres, bijeenkomst of vergadering organiseren centraal gelegen in de Benelux of Europa? Laat u verrassen; kies voor Brabant!

Auteur: Olga Heeren, Communicatiebureau Redact

Meer informatie over Visit Brabant Convention Bureau:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!