Moeskops Grafisch afwerkingsbedrijf, onmogelijk bestaat niet

  • Zakelijke dienstverlening

Meer dan 75 medewerkers staan garant voor de finishing touch voor presentatiemiddelen, opbergsystemen en speciale producten. Al meer dan 30 jaar zijn kwaliteit, precisie en duurzaamheid daarbij de kernwaarden.

Moeskops Grafisch afwerkingsbedrijf, onmogelijk bestaat niet

U kunt bij Moeskops Grafisch Afwerkingsbedrijf door onze veelzijdige aanpak terecht voor alle grafische afwerkingsmethoden. We bieden de ‘finishing touch’ voor presentatiemiddelen, opbergsystemen en speciale producten.

Innovatief

U vindt bij ons de modernste machines en technieken waardoor de meest bijzondere producten ontstaan. Onze capaciteit is groot. Dat samen met flexibel inzetbare medewerkers zorgt voor een snelle realisatie van uw wensen. Spoedorder? Ook dat is voor Moeskops geen enkel probleem.

Doordat we werken met een modern afvalsysteem waardoor het snijafval op energiezuinige en milieuvriendelijke wijze in een perscontainer verdwijnt, belasten we het milieu zo min mogelijk.
Hier volgen een aantal disciplines die wij voor u kunnen verzorgen:

  • Kartonnage: Wij kunnen u adviseren over de juiste papiersoorten, grammages, looprichtingen en velindelingen naar uw gewenst formaat. Om een juiste indruk te krijgen in het offertestadium en om samen tot een perfecte uitvoering te komen, kunnen we een maatdummy maken.
  • Vouwen: Een specialiteit van Moeskops ligt bij het vouwen van bijzondere folders. Wikkelslagen, kruis, harmonica en zigzagslagen, open,  gesloten en dubbel gesloten luikslagen, kikkervouwen, landkaarten, piramide en flikflakvouw echt  niets is onmogelijk. Om het breken van folders te voorkomen, beschikken we ook over talloze -in lijn- rilmogelijkheden.
  • Brochure: De specialiteit van Moeskops ligt -buiten de standaard maten- bij de bijzondere maten. Vaak kleine en middelgrote oplages. Van ongeveer 45x45mm tot wel 498 x 350mm. Bliksemsnel brochures draaien met drie vlotte machines, ieder met zijn eigen voordelen, tot wel 30 stations. Door toepassingen met vergaarmachines, is katernvouwen niet nodig en kan er sneller geleverd worden. Uitslaanders, flappen, doorlopers, maatwerk, krasgevoeligheid, oognieten, kleine nieten, dunne en gekleurde draad. Wij weten van de hoed en de rand.
  • Vergaren: In vergaarmachines kunnen we verschillende papiersoorten en maten door elkaar vergaren, tabbladen, calco’s en bordjes, brochures, folders en karton op iedere positie in de sets, niets is onmogelijk. De doorschrijfsets, bloks, bureauleggers, mousepads, kalenders en waaiers zijn ook hiermee te maken.
  • Rondhoeken: Moeskops heeft diverse rondhoekmogelijkheden qua machinerie en rondhoekmessen. Door de vakkennis weten we ook hoe we een ronde hoek ook echt rond moeten krijgen, of het nu gaat om een brochure, folder, display of showkaart, echt alles is mogelijk.

Specials

Door de grote diversiteit aan machinecapaciteit, kennis en ervaring zijn we in staat hele mooie combinatieproductie te maken. Contourgestanste brochures en folders, ronde hoeken, in diverse radiussen, waaiers met een Rapid niet geklonken. Gecacheerde drieluiken met folderwerken ingeplakt. Halfautomatisch verlijmen van papier. Wire-O in harde banden, verborgen wire-O.

Uw creativiteit kan op hol slaan, wij hebben de mogelijkheden.

Meer informatie over MOESKOPS GRAFISCH AFWERKINGSBEDRIJF B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!