Ondernemen wordt een stuk persoonlijker

  • Zakelijke dienstverlening

De behoefte aan flexibel gebruik kunnen maken van ruimte om te werken of zaken te doen is nog altijd groeiende. Aanbieders van tijdelijke werk- of flexplekken en vergaderruimtes zijn er dan ook maar genoeg. Om van dat aanbod écht een succes te maken heeft Frame21 een unieke en vooral persoonlijke aanpak bedacht. Een concept dat een enorme groeispurt maakt en waar overduidelijk behoefte aan is.

Ondernemen wordt een stuk persoonlijker

Michel Maljers is eigenlijk een soort kwartiermaker voor Frame21. Hij is druk bezig met het realiseren van een nieuwe locatie in Rotterdam, zijn geboorteplaats. Die moet in de tweede helft van dit jaar open gaan en straks één van de 20 vestigingen worden die de hospitality-specialisten over enkele jaren willen aan kunnen bieden, verdeeld over Nederland en België.

Hotel

Hospitality? Frame21 is toch geen hotel? “Bijna wel”, vertelt Michel. “Je kunt hier inderdaad niet blijven slapen, al regelen we graag een overnachting in de buurt als dat gewenst is, maar verder maken we voor onze gasten heel veel mogelijk!” Wie gebruikt maakt van de vele mogelijkheden en het maatwerk moet zich vooral thuis en welkom voelen. “Dus is persoonlijk contact de norm en weten we ieders voornaam en meer persoonlijke dingen, van een verjaardag tot iemands hobby’s. Het is onbestaanbaar dat er iemand onopgemerkt rondloopt op één van onze locaties. Onze vestigingen hebben een soort buurtfunctie.”

Beleving die ook regionale kansen biedt

Maljers spreekt van een ‘kick-maatschappij’, die je niet meer bedient met alleen standaard kantoren, bureaus en goede Wi-Fi. Op het werk verblijven moet een zekere beleving met zich meebrengen, willen mensen het er nog naar de zin hebben, en dat is voor iedereen anders. Daarom ook weer dat maatwerk. Straks kan het zo maar zijn dat bepaalde Frame21 locaties beschikken over een sportschool, een bistro of zelfs een game-ruimte. Mensen willen voor, tijdens en na het werk even kunnen relaxen, of hun sportprogramma kunnen invullen zodat het niet meer hoeft na een uur in de file te hebben gestaan. Zo moeten hubs ontstaan waar mensen komen werken, ontmoeten en graag verblijven. Volgens de kwartiermaker biedt het niet alleen het regionale bedrijfsleven kansen, wie namelijk eenmaal tot de community behoort kan in iedere locatie terecht. “Maar als je slechts één keer een vergaderruimte nodig hebt kan het ook”, haast hij zich te zeggen. “Iedereen is welkom!”

Thuisbasis voor iedereen

Een nieuwe trend in arbeidsland is dat bedrijven tijdelijke teams samenstellen die aan een bepaald project moeten gaan werken. Daar is intern lang niet altijd ruimte voor en dan is Frame21 een hele mooie oplossing. Er worden ruimtes speciaal voor ingericht als daar behoefte aan is, “met bijvoorbeeld een klassieke Chesterfieldbank of met hippe zitzakken, al naar gelang de gasten.” De ondersteuning is zo veel mogelijk fullservice en dat wordt duidelijk gewaardeerd. “We behalen bij vijfennegentig procent van onze gasten een waardering van negenenhalf!”, klinkt het blij. Alles is er op gericht een soort thuisbasis te creëren die ook zeker lokaal en regionaal zakendoen aangenamer kan maken. Als de sfeer goed is zijn mensen immers meer geneigd open te staan voor elkaar. “Onze taak is om dat als een soort personal assistants te faciliteren en waarborgen.”

Meer informatie over Frame 21:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!