Ontwerpen, fabriceren en installeren voor de procesindustrie

  • Industrie

De FB Group is een jonge en dynamische organisatie waar flexibiliteit, enthousiasme, kwaliteit en vakmanschap gepaard gaan met een ‘no-nonsense’ en oplossingsgerichte benadering.

Ontwerpen, fabriceren en installeren voor de procesindustrie

De FB Group is actief in het ontwerpen, fabriceren en installeren van procesinstallaties, leidingwerk, constructies en drukvaten voor de (Petro-)Chemie, Offshore en de Subsea industrie. Er wordt geleverd aan diverse klanten wereldwijd. De vestiging is gelegen op het industrieterrein Dintelmond, dicht aan open water en hierdoor zijn er uitstekende mogelijkheden om de producten direct te transporteren naar elke locatie in de wereld.

Engineering

In onze engineering afdeling wordt met behulp van geavanceerde 3D programma’s een uniek en passend ontwerp gemaakt op basis van de specifieke eisen die de klant stelt.

Fabricage

In de goed uitgeruste werkplaatsen worden de complete procesinstallaties, drukvaten, leidingsystemen en constructies gefabriceerd en samengebouwd. Waar wenselijk worden de installaties daarna op locatie geïnstalleerd of afgemonteerd.

Producten

FB Group ontwerpt en levert diverse procesinstallaties voor het behandelen en conditioneren van aardgas of olie. Hiertoe behoren Fuel Gas Units, Glycol Regeneration Units, Filter installaties, maar ook Flow Metering Skids, Pig Launchers en Fakkel Installaties.
Tevens worden drukvaten in diverse materialen gefabriceerd. Het ontwerp kan volgens internationale ontwerpcodes worden uitgevoerd.

Verder worden op ‘turnkey’ basis mechanische installaties voor verschillende soorten projecten gerealiseerd en de fabricage van complexe leidingsystemen, verschillende soorten apparaten en constructiewerkzaamheden worden er uitgevoerd. Voor de subsea-industrie worden complexe modules en apparatuur gefabriceerd en getest volgens de hoogste internationale standaards.

Inmiddels heeft FB Group vele bijzondere projecten succesvol uitgevoerd waardoor bij vele klanten een goede reputatie is opgebouwd.

Meer informatie over FB GROUP:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!