Postillion Hotels biedt zakelijke gast een totaalconcept

  • Toerisme & Recreatie

Een modern hotel heeft tegenwoordig meer dan alleen comfortabele kamers. Postillion Hotels begrijpt dit en biedt de gast het totaalconcept Meet Work Stay. Van de zakelijke reiziger tot de toerist, iedereen voelt zich welkom bij Postillion Hotels.

Postillion Hotels biedt zakelijke gast een totaalconcept

Ontspannen

Dat welkome gevoel begint al bij aankomst, als u door uw meeting host persoonlijk welkom wordt geheten. Als gast van één van de zes Postillion Hotels bent u op dat moment al totaal ontspannen. Alle hotels zijn namelijk prima bereikbaar en liggen aan de grote snelwegen, de hotels hebben voldoende parkeergelegenheid en een gratis snelle Wifi-verbinding.

Meer dan hotelkamers

Voor Mathilde van der Weerd is deze exclusieve behandeling zeer vanzelfsprekend. De General Manager van de hotels in Amersfoort, Deventer en sinds kort ook Arnhem, legt uit waarom:  “Het beeld dat mensen van hotels hebben, is ‘er zijn kamers’, maar Postillion trekt dit veel breder. Wij hebben alles voor zakelijke gasten, van vergaderen tot onderweg werken.”

Zakelijke bijeenkomsten op maat

Postillion Hotels is er alles aan gelegen om zakelijke gasten te ontzorgen, in de watten te leggen haast. Dat begint bij Postillion hotels al bij het ontvangst, want gasten worden allen welkom geheten door een meeting host. Ook bieden wij geen standaard pakket aan, maar een echt voorstel op maat.” Als voorbeeld noemt Van der Weerd de vele mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten. “We kijken eerst naar het doel van de bijeenkomst. Is het een slechtnieuwsgesprek of bijvoorbeeld de lancering van een nieuw product. En wat is de doelgroep precies?”

Brainfood

Zakelijke bijeenkomsten op maat houden, dat begint al bij de aankleding, die volledig bij de gelegenheid past. “Denk aan bijvoorbeeld zitzakken als de gelegenheid zich daarvoor leent. Maar ook ‘brainfood’ hoort daarbij. Dat zijn hapjes met langzame suikers die een vegader dip moeten voorkomen en extra energie geven aan de deelnemers van een meeting.”

Regionale samenwerking

Postillion Hotels werkt veel samen met lokale partijen. Zo versterkt ze haar eigen positie, maar ook dat van de regio. En ook daarin gaat Postillion een stapje verder dan veel hotelketens in Nederland. “Zo werken wij in de regio samen met de sauna en welnesscentre in Putten en het Dolfinarium in Harderwijk.  Deze unieke arrangementen staan op onze website en zijn makkelijk en direct te boeken.”

Iedere dag dezelfde hoge kwaliteit

De General Manager klinkt kritisch en tevreden tegelijk. Het zal er alles mee te maken hebben dat Van der Weerd naar eigen zeggen een ‘echte bouwer’ is. Na haar hotelschool zette ze verschillende horecabedrijven op en werkte ze een jaar bij AC Restaurants. “En daarna kwam Postillion. Eerst heb ik 4,5 jaar Deventer onder mijn hoede gehad en inmiddels zijn daar twee locaties bijgekomen. Mijn doel? Die locaties op de kaart zetten. Elke dag dezelfde kwaliteit bieden en borgen .”

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dat kan volgens Van der Weerd door qua faciliteiten voorop te lopen en altijd op zoek te gaan naar nieuwe kansen. “Er is veel gaande. De leefomgeving wordt steeds gezonder en duurzamer. Zo hebben al onze hotels het Green Key Goud label. We proberen koploper te zijn.” Dus hebben wij een eigen MVO-beleid ‘Postillion on a mission’ wat hieraan moet bijdragen en ons ecolabel moet borgen. Wij werken met een interne werkgroep die zich inzet voor extra initiatieven. ‘’Zo organiserenw we lokale sociale events voor de minder bedeelden en steunen goede doelen. Mooie voorbeeld is onze landelijke sportdag waarmee we Orange Babies ondersteunden, de opbrengst hiervan was maar liefst 15.000 euro in totaal.”

Meer informatie over POSTILLION HOTEL DEVENTER :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!