Profielnorm, geeft u de ruimte

  • Industrie

Ruimtegebrek, een probleem voor menig ondernemer. In de vorm van Column Systeem entresolvloeren biedt Profielnorm een functionele oplossing voor het tekort aan ruimte.

Profielnorm, geeft u de ruimte

Profielnorm B.V. is opgericht in 1997 en vanaf 1998 onder directeur-eigenaar Jos Schot invulling gegeven. Vanaf de zolderkamer werden in eerste instantie de componenten voor een entresolvloer en voor stellingwerk ingekocht. Al snel werd de zolderkamer verwisseld voor een bedrijfspand en groeide de organisatie. Na verloop van tijd besloot Profielnorm om een eigen productie op te starten. Het begon met een lasserij, daarna is een eigen walsstraat gekocht. Door deze ontwikkeling is Profielnorm B.V. nu een zelfstandig bedrijf, die alle componenten voor een entresolvloer of draagarmstelling zelf fabriceert.   

In 2008 verhuisde Profielnorm B.V.  naar de huidige locatie in Tholen. Dankzij de groei werd na een jaar duidelijk dat de fabriekshal alweer te klein geworden was. Om die reden is er eind 2009 gestart met de bouw van een tweede hal van 1200 m². Deze hal is medio februari in gebruik genomen. In de eerste hal vindt nu de profilering van de C+- en S+-profielen plaats en in de nieuwe hal is de lasserij - inclusief lasrobot - gehuisvest.
Succesvolle kleine en zeer grote projecten hebben onze naam in de markt neergezet. Productie en ontwikkeling van entresolvloeren en draagarmstellingen is onze basis. Dit realiseren we door onze professionele organisatie met de divisies bedrijfsbureau, montage, productie en verkoop/marketing.

Profielnorm heeft het proces van ontwerpen, produceren en monteren geheel in eigen hand. Dit heeft het voordeel dat kwaliteit en logistieke voortgang wordt gewaarborgd. Onze divisies engineering, productie en montage staan klaar om uw opdracht te verwerken.

Engineering
Engineering is het centrale punt in ons bedrijf. Ieder project dat wij uitvoeren, wordt als 'bouwpakket' aangeleverd op de werkvloer. De tekenkamer zet de inmeetdata om in een AutoCAD tekening, die ter controle aan de opdrachtgever wordt aangeboden. Ook werken wij met 3D-CAD software. Aan iedere entresolvloer en draagarmstelling is een rapport statische berekening conform EURO CODE 3 gekoppeld, die de sterkte en kwaliteit van de vloer of draagarmstelling garandeert.

Productie
Profielnorm levert maatwerk voor de klant, dus is de productie van Profielnorm een onmisbare schakel. Onze walsstraat is ons paradepaardje. Hierop maken we onze C+- en S+-profielen, de dragende kracht van onze vloeren. Door onze uitgebreide bewerkingsmogelijkheden van las-, boor-, pons- en zaagfaciliteiten kunnen wij aan iedere vraag voldoen.
Profielnorm richt zich op verdere uitbreiding van haar productiefaciliteiten, waardoor een nog hogere kwaliteit en nog meer mogelijkheden zullen worden gerealiseerd. Omdat we trots zijn op onze fabriek, nodigen wij u graag uit voor een rondleiding. U krijgt op onze website alvast een kleine indruk.

Montage
Profielnorm beschikt over een professioneel montageteam. Het monteren van een tussenvloer is een specialistisch werk met specifieke gereedschappen. Ervaring is dan ook het sleutelwoord voor een goed geplaatste vloer. Onze montageafdeling heeft inmiddels vele m² entresolvloer gemonteerd. De monteurs van Profielnorm zijn VCA-opgeleid en gebruiken gekeurd montagematerieel.

Voor meer informatie over wat Profielnorm voor u kan betekenen neem contact met ons op via 0166-607070 of info@profielnorm.com

Meer informatie over PROFIELNORM B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!