Profile Tyrecenter Altena gaat verder waar anderen stoppen

  • Automotive

Het is belangrijk dat uw voertuig of wagenpark over de juiste banden beschikt. Voor een optimale wegligging, een lange levensduur en een duurzaam brandstofverbruik. Daarom gaat u het best naar een expert met liefde voor banden.

Profile Tyrecenter Altena gaat verder waar anderen stoppen

Bandenspecialist Wijk en Aalburg

“Wij doen niets liever dan de hele dag met banden bezig zijn”, aan het woord is Eddy van Hemert van Profile Tyrecenter. Hij spreekt daarmee zowel voor zijn mensen als voor collega Arnold Versteeg. Samen staan de heren aan het roer van de Profile Tyrecenter-vestigingen in Wijk en Aalburg en Tilburg. “Elk garagebedrijf kan banden leveren, maar wij gaan als specialisten verder waar de ander stopt.”

Merkonafhankelijk

Met ‘verder gaan’ doelt Van Hemert op een totale ontzorging van klanten. Dat gebeurt met services als merkonafhankelijk advies over banden, velgen en compleet auto-onderhoud. Klanten zorgen uit handen nemen betekent ook dat Profile Tyrecenter haar adviezen omzet in slimme services. “Zo beschikken we over zes mobiele werkplaatsen waardoor we altijd en overal snel kunnen helpen.”

Banden voor ieder voertuig

Het maakt volgens Arnold Versteeg niet uit welk voertuig de klant heeft. “Of dat nu een personen- of bestelwagen is of een recreatie- of bedrijfsvoertuig, onze vakmensen kunnen alle voertuigen servicen. Onze apparatuur en huisvesting is daar bovendien volledig op ingericht. We investeren permanent in de allerbeste apparatuur om zo een uitstekende service te kunnen garanderen.”

Zonder afspraak

Volgens beide heren is het treffend dat veel andere bedrijven uitgerekend bij hen auto’s komen laten uitlijnen. “Dat zegt eigenlijk al genoeg.” In de werkplaats in Wijk en Aalburg van Profile Tyrecenter Altena is het sowieso een komen en gaan van klanten. “Er gaat hier weinig op afspraak, iedere dag is weer een verrassing. Klanten kunnen binnenlopen wanneer ze willen.”

Onderhoud en reparatie op locatie

Die flexibele houding vraagt wel dat Profile Tyrecenter snel moet kunnen schakelen. De keuze voor een vrachtwagen met compleet ingerichte (mobiele) werkplaats was daarom ook een logische. Inmiddels heeft Profile Tyrecenter geïnvesteerd in zes van deze mobiele werkplaatsen. “Zo kunnen we mensen snel helpen. Van het vervangen of repareren van een band van een landbouwvoertuig ergens midden in een weiland tot aan het verwisselen van een wiel van een steekwagen.”

Winterbanden verwisselen

Die snelle en flexibele dienstverlening maakt Profile Tyrecenter uniek. “We garanderen altijd een snelle en probleemloze afwikkeling op locatie. Onze klanten weten dit gelukkig enorm te waarderen.” Diezelfde klanten weten inmiddels ook de weg naar de bandenspecialist voor het verwisselen en het opslaan van winterbanden. “Duizenden sets banden ‘logeren’ inmiddels in onze opslag.” Het zal alles te maken hebben met de gunstige tarieven die Profile Tyrecenter hanteert.

Kwalitatieve en veilige banden

Of u nu een compacte stadsauto heeft of een enorme grondverzetmachine bezit, voor kwalitatieve en veilige banden moet u bij Profile Tyrecenter zijn. Maar ook voor onderhoud, reparatie en advies bent u bij de specialist in Wijk en Aalburg aan het juiste adres

Meer informatie over PROFILE TYRECENTER ALTENA :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!