Putter & De Boer Administraties en Belastingen vestigt zich ook in Utrecht

  • Financieel & Juridisch

Naast het Brabantse ’s-Hertogenbosch en Mill en het Zeeuwse Axel heeft Putter & de Boer Administraties en Belastingen zich nu gevestigd in Utrecht. In de provinciehoofdstad werd per 1 juli administratiekantoor Cullens + Verweij overgenomen. Dat gaat nu verder als Administratiekantoor Putter & Cullens B.V.

Putter & De Boer Administraties en Belastingen vestigt zich ook in Utrecht

Uitgangspunt: groeien

Putter & De Boer had al langer plannen om haar activiteiten uit te breiden. In Utrecht lukte dat. “De eigenaar had geen opvolger”, zegt Han Putter. “Hij wilde nog graag betrokken blijven en in zijn eigen tempo uitvoegen. Daarnaast wil zijn partner die mede ondernemer is geweest graag aan boord blijven. Daar konden we ons goed in vinden. We willen namelijk de markt actief gaan benaderen. Daar is de heer Cullens bij uitstek geschikt voor, want hij heeft in Utrecht een groot netwerk opgebouwd. Het uitgangspunt is dat we willen groeien.”

Utrecht erbij, strategisch gezien is dat volgens Putter een goede zet. “Het is een welkome aanvulling. Een schitterend werkgebied met enorm veel bedrijvigheid. En die cultuur past bij ons - ook daar houden ze van aanpakken, wat mij als Rotterdammer niet vreemd is. Trouwens, in het westen hebben we reeds veel klanten. We weten dus hoe het daar werkt.”

Expanderen om het verdienmodel in stand te houden

Putter & De Boer dacht al langer na over een overname. “Het is een noodzaak. Als administratiekantoor moet je expanderen om je verdienmodel in stand te houden. De inkomsten staan onder druk vanwege de toenemende automatisering van de administratieve handelingen. Daarom zal onze organisatie gaan veranderen, we zullen ons veel meer gaan richten op advisering en een nog bredere dienstverlening. “One stop shop” noemen we dat. Voor de ondernemer is dat praktisch. Leg de vraag of het probleem op financieel gebied maar bij ons neer, wij lossen het op. We doen dat zelf of laten dat aan ons omvangrijke netwerk van specialisten over. Daarin ligt de toegevoegde waarde en dat ontzorgt de ondernemer. Die koerswijziging kan alleen slagen als je groeit. Met een kleinschalige organisatie gaat dat niet lukken.” 

Blijven zoeken naar uitbreiding

Daarom zal Putter & De Boer blijven zoeken naar uitbreiding, al zal voorlopig de focus liggen op het stroomlijnen van Putter & Cullens met de eigen organisatie. Een verdere groei in de Randstad en Gelderland is de komende jaren een belangrijke doelstelling.

Meer informatie over PUTTER & DE BOER B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!