Snelders Consulting kijkt verder dan de cijfers alleen

  • Financieel & Juridisch

Maak kennis met Snelders Consulting uit Hapert. Een administratie- en advieskantoor van deze tijd. Een kantoor dat zich onderscheidt met een brede kennis en gedegen advies.

Snelders Consulting kijkt verder dan de cijfers alleen

Het team kent het belang van een goede verslaglegging, maar kijkt graag verder. Want cijfers bieden vooral inzicht. Ze vormen een basis voor de juiste keuzes. Om de ondernemer daarbij optimaal te ondersteunen, dát is de meerwaarde van een goed administratie- en advieskantoor.

Te veel mooie woorden, daar houden ze bij Snelders Consulting niet zo van. Het administratie- en advieskantoor uit Hapert houdt de zaken liever helder en overzichtelijk. Samen de schouders eronder. En vooral dicht bij en naast de klant staan, vertelt mede-eigenaar Con Snelders. “Lopen onze klanten ergens tegenaan, dan lossen wij het samen mee op.”

Van alle markten thuis

Snelders Consulting bestaat sinds 1995. Con en Marja Snelders richtten het kantoor op na zelf jarenlang bij andere accountantskantoren te hebben gewerkt. Hun kennis en ervaring pakten al snel goed uit. Vooral de verhuizing van een kantoor aan huis naar een fraai pand in het centrum van Hapert zorgde voor een toename aan klanten. En met de komst van Robert en Paula Bottram als partners en mede-eigenaren kreeg het kantoor haar huidige vorm. In totaal werken er nu zo’n 15 specialisten. Samen zijn ze van alle markten thuis. Of het nu gaat om administratie, bedrijfsadvies of ondersteuning voor starters.

Inzicht voor de juiste keuzes

Bovendien kijkt Snelders Consulting verder dan alleen de cijfers op zich. Vooruit, cijfers zijn nodig voor verslaglegging. Maar ze zijn nog zoveel meer, benadrukt Con Snelders. “Cijfers bieden inzicht. Ze vertellen de ondernemer of hij nog op de juiste koers zit of wellicht andere keuzes moet maken. Daar willen wij onze klanten zo goed mogelijk bij ondersteunen. In dat advies, daarin zit onze meerwaarde. Net als in onze prijs-kwaliteitverhouding. Voor een middelgroot kantoor werken wij met scherpe tarieven.”

Voor de kleinere ondernemingen

De klanten van Snelders Consulting komen uit allerlei sectoren. Wel kiest het kantoor uit Hapert heel bewust voor organisaties met hooguit zo’n 40 werknemers. “Grote bedrijven hebben immers heel andere behoeften en uitdagingen”, vertelt Snelders. “Ons sterke punt ligt juist op het ondersteunen van middelgrote en kleinere ondernemingen. Ook zzp’ers kunnen zeer zeker bij ons terecht.”

Modern en eigentijds

Andere ondernemers kennen Snelders Consulting wellicht van Ondernemersvereniging Bedrijventerreinen Gemeente Bladel (OBGB) en Vereniging Industrieel Contact de Kempen (VICK). Snelders Consulting hecht aan het lidmaatschap van die netwerken, al is het alleen maar om te horen en te zien wat er speelt. “We zijn een modern, eigentijds kantoor”, vertelt Snelders. “We werken met de laatste software en veelzijdige pakketten. Maar meegaan met de tijd, in blijven spelen op de behoeften van ondernemers: dat begint bij onszelf. En daar doen we hard ons best voor. Elke dag weer.”

Meer informatie over SNELDERS CONSULTING:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!