Strootman Group, verrassing verleidt

  • Agrofood & Biobased

De Strootman Group in Oudenbosch biedt verschillende soorten snoep en koek aan voor de non-food retail. Door het verrassende assortiment wordt de consument verleid tot impulsaankopen.

Strootman Group, verrassing verleidt

Core business van de onderneming;

Strootman Group verrast wereldwijd consumenten met een steeds vernieuwend assortiment chocolade, zoetwaren en koek in de non-food retail. We verleiden consumenten daar waar ze dat niet verwachten. Ze worden op die manier gestimuleerd tot impulsaankopen.

Hoe is het bedrijf ontstaan;

Strootman Group is een familiebedrijf, opgericht in 1981 door de heer Henk Strootman. Wat begon als eenmanszaak groeide door passie en ondernemerschap uit tot internationale partner in de verkoop van chocolade en zoetwaren.

Wat maakt het bedrijf zo uniek;

Met 75 enthousiaste medewerkers die flexibel en klantgericht zijn, zorgt Strootman Group voor een plezierige en uitdagende werkomgeving. Onze klanten bieden we altijd een verrassend en uitgebreid assortiment chocolade en zoetwaren. Uiteraard voor een aantrekkelijke prijs. We stimuleren impulsaankopen met de juiste presentatie. De retailer zal profiteren van extra omzet.

Economische thema’s regio West Brabant;

Op het gebied van innovatie zijn we gestart met “Supply Chain Management”.  Hierdoor zijn we in staat om op een efficiënte manier aan de wensen van onze afnemers te voldoen. Betreft logistiek maken we gebruik van dienstverleners uit de regio. We creëren dus economisch toegevoegde waarde voor deze sector. Door de groei van Strootman Group neemt ook het aantal arbeidsplaatsen toe. We leveren daardoor een positieve bijdrage aan het herstel van de arbeidsmarkt in Brabant.

Toekomstvisie op langere termijn;

Strootman Group wil blijven groeien door het uitbreiden van onze markt binnen de non-food retail. Door het volgen van de markt en te investeren in interne en externe relaties groeien onze partners met ons mee. We halen het maximale uit onze medewerkers en het bedrijf.

Plannen nabije toekomst;

We gaan met zijn allen de uitdaging aan om verder uit te groeien. We blijven ons ontwikkelen. Samenwerking, betrouwbaarheid en ondernemerschap behoren tot de kerncompetenties.

Directeur Marc Steevens aan het woord

Hoe zou u uzelf omschrijven;

Als gedreven ondernemer. Een mensen-mens die gaat voor collectief succes. Niet alleen binnen ons bedrijf, ook in verregaande samenwerking met onze klanten en leveranciers. Altijd op zoek naar win-win situaties. 

Wat maakt het leuk om voor dit bedrijf te werken;

De dynamiek van Strootman Group. De enthousiaste mensen waarmee we samen ‘de machine goed geolied’ houden.

Wat is uw grootste passie in het leven en waarom;

Mijn gezin. Zij zorgen ervoor dat ik een goede balans bewaar en zaken kan relativeren.

Wat is uw lijfspreuk;

Wie niet kan delen kan ook niet vermenigvuldigen!

Welke boodschap wilt u uw collega ondernemer meegeven;

Werk hard, grijp kansen (ze liggen voor het oprapen als je goed kijkt) en zoek verbinding. Zowel intern als extern.

Directeur Henk Strootman aan het woord

Hoe zou u uzelf omschrijven;

Een echte mensen-mens met een positieve kijk op het leven. Door het zijn van een doorzetter die leergierig en ambitieus is komt het ondernemerschap in mij naar boven.

Wat maakt het leuk om voor dit bedrijf te werken;

Door als team elke dag de uitdaging aan te gaan en deze naar eigen verantwoordelijkheid met alle vrijheid te realiseren.

Wat is uw grootste passie in het leven en waarom;

De mensen om mij heen. Door op een waardevolle manier met hen om te gaan zal je ook echt iets voor andere kunnen betekenen en omgekeerd.

Wat is uw lijfspreuk;

Niet praten, maar doen en doorzetten!

Welke boodschap wilt u uw collega ondernemer meegeven;

Door te geloven, realistisch te zijn, de wil te leren van anderen en van onze fouten zal je je bewust worden hoe je als mens bent en bied je meerwaarde aan je relaties.

Meer informatie over STROOTMAN GROUP B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!