TA Nederland, logistiek opleider en adviseur

  • Logistiek & Vervoer

TA Nederland verzorgt opleidingen en trainingen op het gebied van traffic, transport, logistiek en veiligheid. Daarnaast adviseren zij bedrijven in de breedste zin over de genoemde gebieden.

TA Nederland, logistiek opleider en adviseur

Hoe is jullie organisatie ontstaan?

Een aantal gerenommeerde ondernemers uit de opleidingswereld hebben de koppen bij elkaar gestoken en samen TA Nederland BV (staat voor Traffic Academy) in het leven geroepen.

Wat maakt jullie organisatie uniek?

De kennis en ervaring op het gebied van opleidingen en adviseren is uniek. Ik durf te zeggen dat wij samen met onze aandeelhouders qua kennis en ervaring ver voorop lopen. innovatie en maatwerk is bij ons standaard. Wij zijn onze diensten  en producten continue aan het innoveren. Denk aan het unieke opleidingstraject leren werken in de transport, onze Mix & Match nascholing code 95, de cursus verkeersmaatregelen BRL 9101, etc…

Economische thema's in de regio Midden-Brabant zijn: food, health zorg & farma, innovatie, logistiek recreatie & toerisme en technology (machinebouw).
Is jullie organsiatie met één van deze thema's verbonden? En zo ja, op welke manier?

Innovatie en logistiek is een thema waar wij komend najaar veel effort in gaan steken. Wij zijn een concept aan het uit werken wat met leren en werken te maken heeft wat in Nederland nog niet aanwezig is. De komende maanden worden er gesprekken gevoerd met diverse partijen uit de branche transport & logistiek. Het doel is om samen met alle gerenommeerde opleidingsbedrijven en bracheorganisaties dit neer te zetten. Helaas kunnen we op dit moment niet meer over zeggen.

Waar staat de organisatie over 5 jaar?

Over 5 jaar staat TA Nederland BV alom bekend als een bedrijf wat zich continu bezighoudt met innovatie en uitvoering van opleidingen en trainingen op het van Traffic, Transport & Logistiek. Naast onze kwaliteit moeten wij bekend staan om onze klantgerichtheid en klantvriendelijkheid. Innovatie in opleidingen waar maatwerk standaard is!

Wat zijn de plannen voor de nabije toekomst?

Kwaliteit is uitstraling en uitstraling is kwaliteit! Hier gaan we onze de komende maanden heel gericht mee bezighouden. Begin september wordt onze geheel nieuwe website gelanceerd.  De tussentijdse ISO audit door DEKRA is net achter de rug en is zeer positief beoordeeld. De kwaliteit wordt goed geborgd. Nu gaan we ons verder professionaliseren in de klantgerichtheid en klantvriendelijkheid. De basis zijn onze medewerkers(sters) die In januari 2013 ondersteund gaan worden met een nieuw softwarepakket. Onze huidige en “nieuwe” relaties zullen onze activiteiten op een positieve wijze gaan ondervinden. Maar… om alle plannen te kunnen verwezenlijken zullen we iedere dag hard moeten werken om nieuwe relaties te krijgen en om onze huidige relaties tevreden te houden. 

Meer informatie over TA NEDERLAND B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!