TCG East & South blikt 12,5 jaar terug

  • Logistiek & Vervoer

TCG East & South is een logistieke dienstverlener die wegtransport verzorgt binnen heel Europa. Wij zijn gespecialiseerd in groepage en deelladingen.

Afgelopen 1 april heeft TCG East & South haar 12,5 jarig bestaan gevierd. Dit was een mooi moment om terug te blikken naar wat er allemaal bereikt is en hoe het bedrijf dat met 6 mensen begon, inmiddels uitgegroeid is tot een gezond dynamisch bedrijf met 27 werknemers, die zich puur richten op de logistieke dienstverlening.

Dit jubileum was echter een nog belangrijker moment om verder te kijken naar de toekomst. Het  doel is om onze stromen naar alle belangrijke Europese bestemmingen te verdikken. De focus zal de komende tijd op Oost Europa liggen en op de beurslogistiek, een specialisme waar we ons sinds vorig jaar met succes op richten.

Naast de vakkennis van de medewerkers van TCG East & South, is de sleutel tot ons succes de persoonlijke klantgerichte service. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en stemmen onze service zo goed mogelijk af op de wensen van de klant. De Customer Service afdeling biedt een luisterend oor waar de klant  te allen tijde terecht kan met vragen, wensen en of problemen.

Als groeiend en innovatief bedrijf streeft TCG East & South constant naar verbetering en vernieuwing en zorgen wij dat we goed op de hoogte zijn van de ontwikkelingen van de transportmarkt om daar op in te kunnen spelen. Zo kijken wij bijvoorbeeld steeds vaker naar andere transport modaliteiten dan enkel over de weg.  Op deze manier willen ook wij een steentje bijdragen aan de reductie van de CO2 uitstoot.

Meer informatie over XPO LOGISTICS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!