Telecommunicatie kan makkelijker

  • Technologie

De mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Onbereikbaar zijn betekent geen klanten te woord kunnen staan en dat betekent geen opdrachten!

Telecommunicatie kan makkelijker

De ontwikkelingen in de wereld van mobiele telefonie zijn allesbehalve transparant! Techware Telecom biedt u hierin uitkomst.

Neem de uitdaging aan om een second opinion te krijgen!

Onze medewerkers zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties en kunnen volledig op maat adviseren op het gebied van mobiele communicatie in uw bedrijfsproces. Tevens wordt geadviseerd in kostenbesparingen door  te selecteren in de meest ideale abonnementsvorm, conform de wensen en behoeften van uw bedrijf.

Betrouwbaar

Sinds de oprichting hebben altijd 3 zaken centraal gestaan, namelijk betrouwbaarheid, onafhankelijkheid en een langetermijnrelatie. Relaties van Techware genieten kosteloos een full-service formule. Middels deze formule kunnen zij zich volledig richten op de eigen business en wordt de mobiele communicatie volledig door Techware Telecom geregeld. Uiteraard op een professionele wijze zonder dat het ten koste gaat van de bereikbaarheid en kwaliteit. Voor alle relaties geldt dat er direct contact is met onze ervaren helpdesk.

Onafhankelijkheid

Cijfers liegen niet! Een blik op de Quickscan van Techware Telecom verschaft duidelijkheid binnen elk bedrijf. Onze unieke berekening wordt uitgevoerd op basis van alle bestaande providers. Tijdens een kort gesprek worden uw wensen in kaart gebracht. Onze glasheldere conclusie wordt gepresenteerd in een duidelijke offerte. De praktijk leert ons dat wij in vrijwel alle gevallen besparingen voor u realiseren, soms zelfs tot 24% ten opzichte van de bestaande abonnementen.

Lange termijn

In oktober bestaan wij 10 jaar en hebben een relatiebestand opgebouwd van ruim 900- relaties. Daaronder ook degenen die vanaf het eerste uur kozen voor de vaste waarde van Techware Telecom zoals supermarktketen COOP bijvoorbeeld. In goed gezelschap van ondernemingen zoals Boels Verhuur, DPD Nederland, stichtingen Visio en Bartimèus en Ritmeester Cigars. Binnen Techware Telecom streven wij naar 1000-ste klantrelatie tijdens ons 10-jarig jubileum.

Gratis second opinion!

Wenst u een vernieuwende en creatieve blik op uw huidige mobiele vloot? Wellicht wenst u meer informatie over zaken zoals de Iphone, Blackberries en mobiele (data)- abonnementen, neem dan contact op via onderstaande contactgegevens. Wij brengen graag een bezoek aan uw organisatie.

Meer informatie over TECHWARE TELECOM:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!