@The Academy leert u wat u écht moet weten

  • Onderwijs & Training

Bij @The Academy in Eindhoven vindt u weinig standaard Microsoft Office opleidingen. Ga in plaats daarvan uit van trainingen die afgestemd zijn op uw individuele behoeften, vertelt directeur Theo Kreijns.

@The Academy leert u wat u écht moet weten

Wat heeft u aan kennis die u uiteindelijk toch niet gebruikt? Verdiep u in wat u écht nodig heeft, in wat u daadwerkelijk toepast in de dagelijkse praktijk. Vanuit die gedachte heeft @The Academy haar Smart Office opleidingsconcept ontwikkeld. Toepasbaar voor elke branche, toegespitst op de individuele behoeften van iedere cursist. En dit binnen alle Office applicaties zoals Excel, Word, Outlook, Project etc.

 “We concentreren ons op de onderwerpen die de cursist ook echt gebruikt.”

Besparing tot 50% van uw opleidingstijd

Op grond van hun jarenlange ervaring hebben de Office specialisten van @The Academy al een selectie van cursusonderwerpen gemaakt. De functionaliteiten die men gebruikt zijn het uitgangspunt voor de Office trainingen van @The Academy. In de meeste gevallen kunnen ze dan ook de benodigde trainingstijd met 50% reduceren t.o.v. het traditionele cursusaanbod.

Zo bereikt @The Academy voor u de hoogst mogelijke efficiency en zijn ze zuinig op de opleidingstijd die u te besteden heeft.

Microsoft Office Open leercentrum van @The Academy

De cursist doorloopt individueel en in eigen tempo de training. Men krijgt de beschikking over een goed ingerichte werkplek met een, op de cursus afgestemde, IT omgeving. Hierin kan men zich ongestoord concentreren op de leerstof en het maken van alle praktijkoefeningen. Een zeer ervaren docent begeleidt, en behandelt individueel, de vragen of complexere onderwerpen, op verzoek van de cursist.

En wilt u een extra onderwerp behandeld zien, dan doet de docent dit graag.

Meer weten?

Kijk op www.the-academy.nl of neem contact op met één van de opleidingsadviseurs. @The Academy is te bereiken op 040-292 47 47.

Auteur: Olga Heeren, Communicatiebureau REDACT

Meer informatie over @THE ACADEMY B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!