Van A naar B is pas het begin

  • Logistiek & Vervoer

Professioneel verhuizen én transporteren, daarmee is Sars Verhuizingen en Verpakkingen groot geworden. En dat is veel meer dan iets van A naar B brengen. Dit begrijpen ze hier als geen ander. Klanten willen vooral ontzorgd worden, weet directeur-eigenaar Michel Sars. Daar ligt dan ook de focus, bij elke klus.

Van A naar B is pas het begin

Naast particuliere verhuizingen is het team van Michel vooral zeer bedreven in allerlei vormen van gerelateerde ondersteuning voor bedrijven. Dat betekent veel meer dan een reguliere verplaatsing van de ene naar de andere locatie, “al moeten ook dat soort werkzaamheden natuurlijk zorgvuldig gebeuren”, vertelt de eigenaar. “Maar we pakken tevens bijvoorbeeld machines of onderdelen daarvan in voor transport, naar waar ook ter wereld. Desgewenst werken we samen met gespecialiseerde techneuten voor het ontkoppelen dan wel aansluiten ervan. Eigenlijk kunnen we een opdrachtgever bijna alles uit handen nemen.”

SARS Verhuizingen

De weg weten

Het pakket aan mogelijkheden is groot en ligt grotendeels in het verlengde van de verhuisdiensten. “Allemaal om onze opdrachtgevers zo veel mogelijk te ondersteunen”, meldt Michel. “We slaan desgewenst tijdelijk op en kunnen dat eerder genoemde verpakken zelfs als losse dienst verzorgen, als een bedrijf al transport geregeld heeft maar zeker wil weten dat het goed beschermd en route gaat.” Natuurlijk heeft hij liever dat opdrachtgevers hem het hele traject laten verzorgen. Sars Verhuizingen en Verpakkingen kent immers letterlijk en figuurlijk de weg in de wereld, waar het veilig en verzorgd versturen betreft, of het nu bijvoorbeeld naar Thailand of de Filipijnen moet. “We pakken daarin tevens een adviserende rol. Van de juiste transportwijze tot verzekeren en de internationale papierwinkel die ermee gepaard gaat. Dat zijn allemaal zaken waar je als ondernemer goed over na moet denken.” Natuurlijk hoeft het niet bij advies te blijven en organiseert deze specialist dit tevens met alle plezier. Michel: “Er zijn vaak meerdere opties, met verschillende prijskaartjes. Die leggen we opdrachtgevers graag voor, zodat ze zelf een keuze kunnen maken.”

SARS Verhuizingen

Altijd maatwerk

Dat van A naar B brengen heeft dus heel wat meer om het lijf dan inladen en elders weer uitladen, zelfs als het in eigen land of regio blijft. Het gaat nogal eens om een lading met veel waarde of om kwetsbare apparatuur. “Eigenlijk is iedere opdracht maatwerk en een mooie uitdaging”, vindt de specialist. “De juiste oplossing vinden maakt het spannend en eigenlijk lukt dat altijd. Het meeste kunnen en doen we zelf en waar nodig kan ik voor alle voorkomende zaken terugvallen op een netwerk van vakmensen, van techneuten tot exportadviseurs.” En dat doet zijn bedrijf, zo blijkt in de praktijk, érg goed. Zelfs klanten van klanten werden, nadat ze kennis maakten met de verzorgde wijze waarop Sars Verhuizingen en Verpakkingen werkt, zelf ook opdrachtgever van Michel en zijn team. “We werken mede daardoor zeker niet alleen voor bedrijven in de regio”, klinkt het trots. “Eigenlijk hebben we overal ter wereld inmiddels wel relaties.” Toch vindt hij het belangrijk ook via het RegioinBedrijf netwerk te laten weten wat zijn bedrijf kan betekenen voor ondernemers: “We laten graag tevens lokaal zien wat we in huis hebben als dienstverlener.”

Auteur: Hans-Jorg van Broekhoven

Meer informatie over SARS VERHUIZINGEN EN VERPAKKINGEN B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!