Van den Hoff Installatiebedrijf, de betrokken installateur

  • Maintenance

Bij Van den Hoff kunnen zakelijke en particuliere relaties terecht voor een breed pakket aan diensten. Zoals verwarming, ventilatie, airconditioning, sanitair, elektra en uiteraard alle onderhoud en services die hierbij komen kijken.

In haar 75-jarige bestaan heeft Van den Hoff Installatiebedrijf zich altijd onderscheiden door een grote betrokkenheid. Betrokkenheid bij de markt, het vakgebied en met name bij haar relaties. Vandaar ook dat het installatiebedrijf constant op zoek blijft naar innovatieve antwoorden op installatie- en energievragen. Waarbij de oplossingen steeds duurzamer en veiliger blijken.

Bij Van den Hoff Installatiebedrijf kunnen zakelijke en particuliere relaties terecht voor een breed pakket aan diensten. Zoals verwarming, ventilatie, airconditioning, sanitair, elektra en uiteraard alle onderhoud en services die hierbij komen kijken. De middelgrote installateur uit Eindhoven beschikt over alle benodigde certificeringen zoals KOMO INSTAL, VCA, ISO 9001, PED/F-gassen verordening en verzorgt bij veel relaties regulier preventief onderhoud en veiligheidskeuringen.

Veilig thuis

Maar Van den Hoff gaat verder. Toekomstgericht verder met een dienstenpakket waarin veiligheid en  duurzaamheid voorop staan. Zoals bijvoorbeeld het Veilig Thuis Keur. Deze grondige keuring voor gas-, water- en elektrische installaties in particuliere woningen wordt uitgevoerd aan de hand van de norm NTA 8025 en een zelfontwikkelde en in de praktijk beproefde digitale controlelijst van de belangrijkste risicofactoren. Voorheen voerden energiebedrijven deze belangrijke controles uit, maar na de liberalisering van de markt stopten ze met deze dienst. Met Veilig Thuis Keur kan deze veiligheid in huis weer worden gewaarborgd. 

Slim advies op maat
Verstandig omgaan met energie blijft een belangrijk issue en ook daarin staat Van den Hoff haar relaties servicegericht bij. Zo verleent het installatiebedrijf diverse diensten op het gebied van het Energiecertificaat. Dit certificaat met een geldigheidsduur van tien jaar, geeft inzicht in de energetische kwaliteit van een woonhuis of bedrijfspand. Van den Hoff voert deze certificeringen nauwgezet uit en geeft desgewenst ook een maatwerkadvies over efficiënter energieverbruik in een woning of bedrijfspand. Bij dit zogenaamde Energie-Prestatie-Advies wordt met name gekeken naar energiezuinige en milieuvriendelijke maatregelen zoals HR++ glas, zonne-energie, HR CV ketels, warmtepompen, led verlichting, spouwmuurisolatie et cetera. Dit uitgebreid onderbouwde advies wordt daarna omgezet naar innovatieve toepassingen op maat. Waarbij niet alleen wordt gekozen voor de meest milieu- en energiebesparende oplossing, maar waar ook zoveel mogelijk wordt gewerkt met duurzame materialen. Zodat op alle fronten de focus op duurzaam ligt.

Je eigen energiecentrale
Mooi voorbeeld van zo’n toekomstgerichte toepassing is de Remeha HRe®-combiketel. Een revolutionaire cv-ketel die naast warmte en warm water ook elektriciteit levert. De in de installatie ingebouwde aardgasmotor wekt namelijk energie op die vervolgens simpelweg weer kan worden gebruikt. Deze innovatieve combiketel kan zo al een besparing van 35% op energiekosten betekenen en bespaart ook aanzienlijk in energie en milieu. De CO2-uitstoot van deze ketel ligt maar liefst 60% lager dan die van een grote energiecentrale. Een bijzondere toepassing dus die door Van den Hoff als eerste werd geplaatst binnen de provincie Noord-Brabant en waarop niet voor niets de aankoopsubsidieregeling Duurzame Warmte van toepassing is. Om de revolutionaire ketel uitstekend te kunnen installeren en onderhouden, doorliepen de servicemonteurs een speciaal opleidingstraject . Ook het continue en gedegen trainen van medewerkers is immers een belangrijke voorwaarde voor het toekomstgericht denken en doen waarmee Van den Hoff de duurzame voortrekkersrol blijft  vervullen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de duurzame mogelijkheden die Van den Hoff Installatiebedrijf biedt, neem dan contact met ons op: VAN DEN HOFF Installatiebedrijf
Van Kanstraat 3
5652 GA  Eindhoven
T 040 2517626
www.vandenhoff.nl

Het duurzame verschil volgens directeur Jan van den Hoff

“Duurzaam installeren vraagt om een zorgvuldige voorbereiding en een aanzienlijke investering in kennis en in mensen. Door die investering ben je in staat om continu nieuwe technologieën en kennis over installatie, onderhoud en service in huis te halen. Zo blijven duurzame oplossingen ook duurzaam werken.

Uiteraard zijn we bij Van den Hoff volledig op de hoogte van alle wet- en regelgeving en subsidiemogelijkheden. Maar wij zien subsidie niet als een doel op zich, maar als een middel om tot die gewenste duurzame toepassingen te komen. Het is een fabel dat consumenten en professionele opdrachtgevers niet extra zouden willen investeren voor installaties die op termijn veel voordeligere oplossingen blijken te zijn en die daarbij ook nog eens het milieu sparen. Maar dan moet je ze natuurlijk wel de juiste argumenten geven om die extra investering te doen. Die steekhoudende argumenten bieden we onze klanten ook en daardoor kunnen we het verschil maken: wij sluiten de mogelijkheden naadloos aan op de wensen en verwachtingen van onze klanten. Sinds anderhalf jaar bieden we onze klanten zowel traditionele als duurzame installaties aan, dat doen we in nauwe samenwerking met diverse  fabrikanten en Meer met Minder®.  35% Van onze zakelijke markt kiest nu al voor duurzame installaties en binnen de consumentenmarkt ligt dat percentage zelfs nog hoger. Duurzaamheid heeft de toekomst en met een duurzame ondernemersmentaliteit maak je die toekomst tot de jouwe.

Meer informatie over HOFF INSTALLATIEBEDRIJF B.V., VAN DEN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!