Van Mossel Groep, partner in mobiliteit

  • Automotive

De showrooms van Van Mossel zijn al sinds jaar en dag een begrip in de regio Midden Brabant. Maar de Van Mossel Groep is meer dan alleen een winkel met auto's.

Van Mossel Groep, partner in mobiliteit

Wat is de core business van de Van Mossel Groep?

De Van Mossel Groep is partner in mobiliteit, in de ruimste zin van het woord. Wij voeren de merken Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens en hebben occasions van alle merken. Met 6 Volkswagen showrooms, 2 Audi showrooms, een Audi Centrum, een groot Volkswagen Bedrijfswagencentrum een 2 Mega Occasion Centra is de Van Mossel groep alom vertegenwoordigd in het zuiden van het land. Daarnaast zijn Van Mossel Leasing, ’s lands grootste zelfstandige dealerleasemaatschappij, drie schadebedrijven en een schadeherstelbedrijf onderdeel van de Van Mossel Groep.

Hoe is de Van Mossel Groep ontstaan?

Autobedrijf Van Mossel zit al ruim vijftig jaar in Waalwijk. Na zijn stage en werkervaring bij Autobedrijf Van Mossel heeft Eric Berkhof in 1988 het bedrijf overgenomen. Sinds die overname is Autobedrijf Van Mossel Waalwijk uitgegroeid tot de huidige Van Mossel Groep.

Van Mossel

Wat maakt de Van Mossel Groep uniek?

De belangrijkste reden voor het succes van Van Mossel? De constante aandacht voor klanttevredenheid! Wij streven altijd naar een 10 met een griffel. Om dit te bereiken is persoonlijk contact essentieel. Daarnaast besteden wij natuurlijk ook de uiterste zorg aan onze producten en diensten.

Al onze medewerkers zijn echte autoliefhebbers. Die affiniteit met auto’s vormt een belangrijk onderdeel van onze kracht.

Doordat zowel bedrijven als particulieren voor alles omtrent hun mobiliteit bij de Van Mossel Groep terecht kunnen biedt de Van Mossel Groep meer dan je verwacht.

   
         
   

Meer informatie over MOSSEL AUTOMOTIVE GROEP, VAN :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!