Veertigjarig jubileum hydrauliek-specialist

  • Industrie

In 2013 viert Hydrauvision uit Schoondijke haar veertigjarig bestaan. Ter gelegenheid van dit jubileum wordt in het voorjaar van 2014 een nieuwe fabricagehal gebouwd en de opening hiervan wordt gecombineerd met een open dag.

Veertigjarig jubileum hydrauliek-specialist

Het bestaan van Hydrauvision wordt gekenmerkt door een krachtige groei, met name op het gebied van verhuur en de ontwikkeling van nieuwe systemen. Roland Picavet, commercieel manager van het bedrijf: “Onze drijfveren zijn innovatie en perfectie bereiken door ervaring en vakmanschap – onze producten en diensten dienen honderd procent te voldoen aan de eisen en wensen van de klant. Met 99% nemen wij gewoon geen genoegen!”

Systeembouw

De oorsprong van Hydrauvision ligt in Schoondijke. Hier werd in 1973 gestart met een technische handelsonderneming die zich richtte op de verkoop van hydraulische componenten. De groeiende vraag naar specialismen leidde al snel tot aanvullende diensten op het gebied van hydrauliek en pneumatiek. De huidige hoofdactiviteit bestaat uit het ontwikkelen van systeembouwoplossingen op maat. Het bedrijf wil een brug slaan tussen werktuigbouwkundig ontwerp en aandrijftechniek. “We hechten bijzonder veel waarde aan een goede en nauwe relatie met onze klanten, met wie wij dagelijks kennis en ervaring delen.”

Testbank

In Schoondijke staat één van Europa’s grootste hydraulische testbanken opgesteld, waarmee pompen en motoren grondig kunnen worden getest en gecertificeerd. De testbanken en de moderne werkplaats vormen, samen met de compleet ingerichte servicebussen, de basis voor de revisie en reparatie van en service en onderhoud aan hydraulische installaties en componenten. Picavet: “Onze enthousiaste vakmensen staan klaar om alle werkzaamheden op professionele wijze uit te voeren.”

Merkonafhandelijke specialist voor al uw pompen en motoren

Wanneer u op zoek bent naar één adres voor de revisie en het testen van ál uw Hydraulische pompen en motoren, dan is Hydrauvision uw aanspreekpunt. Met één van Europa’s grootste tekstbanken is Hydrauvision met recht dé specialist, waar uw hydraulische pompen en motoren in goede handen zijn. U haalt maximale zekerheid in huis voor uitstekende tarieven.

Hydraulische capaciteit om te huren

Een apart onderdeel van het bedrijf wordt gevormd door HydrauRent. Dankzij deze verhuurtak van Hydrauvision behoren kostbare investeringen, zorg voor onderhoud en reparatie tot het verleden, evenals kosten voor opslag, inspectie en certificering. Het verhuurprogramma omvat HydrauPack; diesel- en elektrisch gedreven hydraulische powerpacks, HydrauWinch; hydraulische lieren. HydrauSupport; filtratie-spoel-, koel- en ontwateringsunits en HydrauTool; handzaam (hogedruk) equipment.

Hydrauvision heeft meerdere vestigingen in Nederland en België. “Vanuit Schoondijke, Dordrecht, IJmuiden, Zeebrugge en Gent worden onze klanten snel en slagvaardig bediend.”

Meer informatie over HYDRAUVISION B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!