Vergaderen bij DROOM!

  • Zakelijke dienstverlening

DROOM! haalt graag het beste uit mensen. Zij bieden een accommodatie waarbij het Nieuwe Werken wordt gecombineerd met Bijzondere Bedrijvigheid, waarbij een deel van de medewerk(st)ers een afstand hebben tot de arbeidsmarkt vanwege een lichte verstandelijke, psychische of lichamelijke beperking.

Vergaderen bij DROOM!

Wat is de core business van Droom!?

Het Nieuwe Werken maakt flexwerken in een fantastische ICT omgeving mogelijk.

DROOM! heeft 9 vergaderzalen waar tal van vergaderingen en cursussen kunnen plaatsvinden, georganiseerd door een ieder die dat wil! De meeste vraag is daarbij naar vergaderingen gecombineerd met de spreekwoordelijke DROOM-lunch! Een heerlijk uitgebreid lunchbuffet voor een prijs waar men elders om zou lachen.

DROOM! is een werkwoord geworden, dat zowel  cursisten, medewerk(st)ers, als deelnemers aan vergaderingen de kans biedt het beste uit zichzelf te halen!

Hoe is Droom! ontstaan?

In 2007 als een  ‘innovatiecentrum’ voor de medewerkers en cliënten van zorginstelling Driestroom ontstaan.

Wat maakt Droom! uniek?

De Bijzondere Bedrijvigheid, de sfeer die er heerst, de inrichting, de prijs om er te kunnen werken, de uitstekende verbindingen op ICT gebied, de gastvrijheid, de gastronomische verzorging en….als je binnenkomt de geur van versgebakken appeltaarten!

Economische thema's in de regio Centraal-Gelderland zijn: Health, Innovatie, logistiek, Recreatie & Toerisme en Technology. Is Droom! met één van deze thema's verbonden? En zo ja, op welke manier?

Health, omdat DROOM! een nieuw innovatief concept biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wat betreft innovatie heeft DROOM! een voortrekkersrol, Microsoft Nederland is recent een alliantie  aangegaan met DROOM!

Wat is uw toekomstvisie op lange termijn?

Een innovatief vergadercentrum zijn, waar velen met heel veel plezier, enthousiasme en creativiteit kunnen werken en vergaderen!

Wat zijn de plannen voor de nabije toekomst?

Zoveel mogelijk mensen in de omgeving overtuigen van het feit, dat DROOM! ook voor hun werk of vergadering perfecte mogelijkheden kan bieden in combinatie met voortreffelijke horeca-verzorging! En….zoveel als mogelijk de heerlijke DROOM!-taarten – met certificaat van echtheid- onder de aandacht van inwoners van het KAN-gebied brengen!!

Directeur aan het woord – Jacobien Peperkamp

Hoe zou u uzelf omschrijven?

Ik ben bedrijfsleider bij DROOM! waar ik mag en kan leren en werken. Door mijn gastvrijheid en daadkracht, innovatief denken en enthousiasme kan ik de DROOM! vrouw zijn.

In welke leiderschapsstijl herkent u zichzelf het meest?

Ik ben een leider die samen met alle  medewerkers een prachtig bedrijf neerzet!

Wat voor auto rijdt u?

Auto’s zijn voor mij niet belangrijk, ik ben een vrouw, dus de kleur is donkerblauw!
Hij is praktisch en ruim, handig voor allerlei gebruik.

Wat is uw grootste passie in het leven en waarom?

Mijn grootste passie in mijn leven is niet verrassend, maar wel bijzonder. Dat is natuurlijk mijn gezin, t geluk voor ieder!

Dit kan natuurlijk niet als ik zelf niet Het beste uit mezelf kan halen in een prachtige DROOM! waar ik met al mijn passie voor ieder naar mogelijkhedenzoek om het beste uit hen zelf te halen. As ik zie dat dat lukt, is de passie van mijn gezicht af te lezen!

Wat is uw lijfspreuk?

Wie niet droomt, slaapt alleen!

Welke boodschap wilt u uw collega ondernemer meegeven?

DROOM! met mij mee!

Meer informatie over DROOM!:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!