Vernieuwde Long Stay Studio’s; rust en comfort na een drukke werkdag

  • Zakelijke dienstverlening

Sandton Hotel Eindhoven heeft de tweede fase van de metamorfose van het hotel afgerond. In het voorjaar werd de airconditioning geplaatst, nu hebben de Long Stay Studio’s een nieuwe corridor gekregen. “Voor onze hotelgasten is dat veel prettiger”, zegt hotelmanager Bram Bijnen.

Vernieuwde Long Stay Studio’s; rust en comfort na een drukke werkdag

Foto: Bram Bijnen, hotelmanager Sandton Hotel Eindhoven

Thuisgevoel met de benefits van een hotel

Eindhoven is een hotspot van high tech. Die bedrijven maken gebruik van hoog opgeleid personeel, dat vanuit de hele wereld wordt ingevlogen. Soms moeten die voor langere tijd in Eindhoven verblijven. Daar heeft Sandton Eindhoven met zijn Long Stay Studio’s op ingespeeld. De Long Stay Studio geeft het gevoel van thuiszijn met de benefits van een hotel - zeer comfortabel dus.

Corridor: alle faciliteiten binnen handbereik

De Long Stay Studio’s liggen aan de achterzijde van het hotel. Daardoor waren ze alleen vanbuiten te bereiken. Bijnen: “Dat was niet ideaal. Dus hebben we een klein deel van de zalen opgeofferd om een corridor te maken. Dat heeft een aantal voordelen. De gasten hoeven niet meer een blokje om, maar kunnen rechtstreeks vanuit de receptie hun appartement bereiken. Inchecken, naar je studio gaan, ontbijten, lunchen, dineren: de gast hoeft niet meer naar buiten, maar kan binnendoor al onze faciliteiten bereiken.”

Onderdeel van het geheel, erbij horen

Daarnaast biedt het nog een ander voordeel, meent Bijnen. “De Long Stay Studio’s zijn nu echt een onderdeel van het geheel geworden, staan niet meer los van het hotel. Daardoor krijgen de gasten nog meer het gevoel dat ze er bij horen. Dat is prettig, zeker als je niet uit de omgeving komt. Zo kun je makkelijker contact leggen met andere gasten. Maar ook logistiek gezien is het ook voor onze medewerkers veel makkelijker. Kortom, de corridor is voor iedereen een uitkomst.”

Sandton Hotel Eindhoven - deur van de corridor

Foto: de corridor in Sandton Hotel Eindhoven

Details Long Stay Studio’s

Bijnen: “De klant ervaart luxe, juist doordat de sfeervolle slaapkamer is uitgerust met faciliteiten die je thuis ook binnen handbereik hebt, zoals (gratis) draadloos internet, een eigen keuken met koelkast, strijkfaciliteiten en een badkamer met bad of douche. Onze gasten zien dit als een vorm van ontzorgen. Dat daarnaast een flatscreen tv ervoor zorgt dat ze ook de mogelijkheid hebben zich te ontspannen na een drukke werkdag, maakt de functie van de studio’s compleet.”

Oase van rust in hartje Eindhoven

Sandton Einhoven bevindt zich in het hart van de stad. Maar dat merk je niet, is de ervaring van Bijnen. “Onze zakelijke gasten ervaren het bij ons als erg rustig. Dat kunnen ze heel goed waarderen: ze hebben een drukke baan, in ons hotel komen ze weer tot zichzelf. Willen ze de reuring van Eindhoven meemaken, dan kan dat. Binnen een paar minuten zijn ze in het centrum.” 

Ondergrondse parkeergarage

Elke binnenstad heeft één groot nadeel: parkeren. Een parkeerplaats zoeken, je moet er vaak een hoge prijs voor betalen. Maar niet bij Sandton Eindhoven. “We hebben een parkeermogelijkheid onder het hotel, dus je parkeert direct dichtbij onze faciliteiten.”

Blijven vernieuwen om serviceverlening te optimaliseren

Nu de tweede fase is afgerond, gaat Sandton Eindhoven zich richten op de volgende fases. “Het hele hotel krijgt een metamorfose om een betere service te verlenen. In het eerste kwartaal van 2017 zullen we alle standaardkamers upgraden. Daarna krijgt de lounge een nieuwe look met een andere receptie en bar. Kortom, we doen er alles aan om te zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt.”

Auteur: Kees Klijn

Meer informatie over SANDTON EINDHOVEN CENTRE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!