Verrassende catering maakt van topsport evenement een waardevolle herinnering

  • Zakelijke dienstverlening

Brabant is dé topsportprovincie van Nederland. Ook de paardensport draagt bij aan deze profilering. Zo vond in april het NK springruiters – Concours Hippique Mierlo – plaats en in het Hemelvaarsweekend volgt CSI Eindhoven, een topspringevenement dat een plek op de internationale kalender heeft verworven.

Verrassende catering maakt van topsport evenement een waardevolle herinnering

Om van deze grote evenementen een spektakel te maken, moet je samenwerken met de beste van de besten. Rick Bijlsma, eigenaar van CaterEvents, heeft deze status. We spreken met hem over wat zijn cateringbedrijf zo uniek maakt en waarom het cateringvak ook topsport is.

CaterEvents creates emotions

“Onze pay-off zegt het eigenlijk al, wij creëren emoties, een herinnering, een beleving.” In Mierlo zullen de bezoekers van het paardenconcours niet snel vergeten hoe zij eerst een spray van sambuca in de mond kregen om een compleet andere smaakbeleving van een gamba te ervaren. “Wij bedenken iedere keer weer nieuwe creatieve food belevenissen die passen bij het concept, de entourage en het evenement. Dat maakt ons vak ook écht topsport. Wij willen alleen het beste aanbieden aan onze klanten.”

Cateringbedrijf en Productiebureau

Het cateringbedrijf wordt dan ook vanaf het begin betrokken bij een evenement. “Wij ontwerpen het concept, maken een sfeerimpressie, delen de ruimtes in, regelen het meubilair, doen de personeelsplanning. Voor bedrijven faciliteren we vaak het totale evenement. Laatst hebben we bijvoorbeeld drie vestigingen van Hornbach geopend. Dit zijn grootschalige evenementen. We werken dan samen met de marketing & communicatie afdeling van het bedrijf en zetten samen de hoofdlijnen uit. Ons productiebureau, CaterEvents Productions, regelt dan alles omtrent vergunningen, entertainment, licht en geluid, personeelsdiensten, hotelovernachtingen en het cateringconcept natuurlijk. Wij werken ook samen met 32 locaties in Nederland en maken veel gebruik van tijdelijke locaties zodat we altijd een passende locatie bij een evenement kunnen aanbieden.”

Organic en Exclusive cateringstijl

 “De doelstelling van Concours Hippique Mierlo was om het evenement naar een hoger level te tillen. We wilden daarom een extra dimensie geven aan service en gastvrijheid. Die factoren zijn bepalend voor het gevoel dat de bezoeker mee naar huis neemt. Ook de sfeer is daarbij heel belangrijk. We hebben daarom twee sferen gecreëerd: Organic voor de publiekscatering, want dat past bij de rustieke natuurlijke uitstraling van de paardensport en Exclusive voor de VIP-area en Sky Boxes”, aldus een trotse Bijlsma. 

Caterevents Organic

CaterEvents Organic brengt de trend van natuurlijk bewustzijn samen met de ambacht en passie voor koken. Zowel in samenstelling van menu’s als uitstraling in onze organic meubilairlijn. Val voor de smaakvolle bloempotjes en robuuste stukken vlees op de grill, huisgemaakte salades en creëer het familiegevoel met één van de sharing dinners. Bewuste keuzes zijn nooit zo leuk en lekker geweest!

Caterevents Exclusive

CaterEvents Exclusive brengt u in de wereld van belevenissen en luxe. Signiture Bites, Gouden eieren, Coquilles geserveerd in de schelp, Live Cooking concepten en uitgeserveerde diners. Uiteraard mogelijkheden genoeg met loungemeubilair en andere sfeermakers. Prijs-kwaliteitsverhoudingen worden opnieuw uitgevonden.

 

CaterEvents bij CSI Eindhoven

Met Hemelvaart, van 25 t/m 28 mei 2017, staat CaterEvents bij CSI Eindhoven. Ook hier worden de Organic en Exclusive sferen gecreëerd. Zowel CSI Eindhoven als CaterEvents nodigen u van harte uit om te genieten van de paardensport en uzelf heerlijk in de watten te laten leggen. U zult deze ervaring niet snel vergeten! 

Auteur: Olga Heeren

Meer informatie over CATEREVENTS NEDERLAND B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!