"Zij aan zij staan met de klant, dat is wat wij doen"

  • Technologie

Het kunnen adviseren van je klant is zeker zo belangrijk als het zelf kunnen bedienen van de markt. Daarom ondersteunt Westbrug Mechatronics afnemers in de breedste zin van het woord. Het eindresultaat is altijd datgene wat voorop staat. Ook wanneer Westbrug niet zelf de middelen in huis heeft.

"Zij aan zij staan met de klant, dat is wat wij doen"

“We hebben veel kennis, ervaring en een groot netwerk. Ook over de grens. Soms hebben we een onderdeel nodig dat we zelf niet kunnen fabriceren maar een bedrijf in het buitenland wel. Op zo’n moment gaan wij op zoek in ons netwerk om voor onze afnemer de allerbeste oplossing te vinden.“, 

Beste oplossing voor de beste prijs

Het allerbeste resultaat, dat is wat telt bij Westbrug Mechatronics. “Soms komen bedrijven bij ons met tekeningen waarvan de gebruikte materialen ideaal zijn, maar waarvoor wij een alternatief weten dat minstens zo goed werkt maar de kostprijs ten goede komt. Over dit soort zaken zijn we eerlijk. Het bieden van de beste oplossing is ook rekening houden met de prijs. De klant ziet dit natuurlijk terug in de uiteindelijke totaalprijs.

3D printen

3D printen van metalen en kunststoffen zijn ook belangrijke ontwikkelingen in de markt. Tegenwoordig kan 3D printen bijna in ieder materiaal. "Omdat de ontwikkelingen op dit vlak nu nog zo snel gaan besteden we dit stukje uit. Omdat we altijd goed op de hoogte zijn kunnen we onze klant daarin ondersteunen, dit hoeft niet langer te duren, we hebben meestal binnen 30 minuten de prijs van een 3D onderdeel binnen."

"We zijn ook nauw betrokken bij het Laser-Cladding proces, we doen veel met het Wofraam Carbide opspuiten, een nieuwe veelal betere manier is het Laser-Cladding, dit kan op veel verschillende soorten materiaal en kan veel beter tegen stoten dan HVOF."

Over Westburg

Westbrug Mechatronics is een leverancier van complete modules en machines voor de maakindustrie, Westbrug Techniek een specialist in fijnmechanische onderdelen.

De klanten van Westbrug Techniek en Westbrug Mechatronics zitten overal in de maakindustrie, onder andere in de foodindustrie, offshore en zelfs in de automotive.

Meer informatie over WESTBRUG TECHNIEK BV:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!