Zorgeloos automatiseren met de Gilde Groep

  • Technologie

Gilde Groep B.V. bestaat uit samenwerkende bedrijven, die zich toeleggen op het realiseren van rendement en continuïteit voor haar opdrachtgevers.

Zorgeloos automatiseren met de Gilde Groep

De Gilde Groep is gebaseerd op meer dan 25 jaar knowhow in (automatisering) oplossingen voor projectmatig werkende en dienstverlenende bedrijven in diverse branches. Internationaal werken ruim 100.000 gebruikers met een systeem van Gilde Groep.

De Gilde Groep bestaat uit een viertal bedrijven die zich met gespecialiseerde oplossingen op specifieke markten specialiseren.

Gilde Software B.V.

Gilde Software is een betrokken automatiseringspartner voor projectmatig werkende en dienstverlenende bedrijven. Sinds 1994 onderscheidt Gilde Software zich met bedrijfsomvattende software die de gebruikers rendement en continuïteit garandeert. Gilde Software is toonaangevend door kennis en ervaring in de volgende branches: afbouw en onderhoud, dak- en gevel, carrosserie en projectmatig. In totaal worden er ruim 1.500 bedrijven in Nederland door Gilde Software bediend.

Installogic B.V.

Installogic richt zich volledig op de automatisering van MKB bedrijven in de installatiebranche. Het doel van Installogic is het realiseren van automatiseringsoplossingen die rendement en continuïteit garanderen voor haar gebruikers.

Gilde Management Support B.V.

Gilde Management Support heeft als doel het verbeteren van het bedrijfsresultaat van afbouw- en onderhoudsbedrijven. De aandachtsgebieden zijn: personeel en organisatie, bedrijfseconomie en financiën, kwaliteit/ARBO/milieu, techniek en markt.

Gilde Main B.V.

Gilde Main biedt gespecialiseerde oplossingen voor technische diensten en (field) service organisaties. Onze productreeks is zowel succesvol in kleinere omgevingen (McMain express) als bij grotere organisaties waar de flexibiliteit van ons product (McMain) en de know-how van onze consultants goed tot zijn recht komen.

De automatiseringsoplossingen

Door een aantal bedrijven in de Gilde Groep wordt onder één merknaam een bedrijfsomvattende oplossing voor het MKB aangeboden: HandSoft. HandSoft staat voor handige software en zorgeloos automatiseren. Het softwarepakket is te verkrijgen in twee versies: HandSoft en HandSoft Pro.

HandSoft

HandSoft is speciaal ontwikkeld voor kleine bedrijven en zelfstandig werkende vakmensen. Met HandSoft is het eenvoudiger dan ooit om uw dagelijkse administratie snel en overzichtelijk bij te houden. Zo heeft u meer tijd over voor uw overige werkzaamheden en straalt uw bedrijf professionaliteit uit.

Meer informatie over GILDE SOFTWARE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!