1,2 miljoen euro subsidie voor innovatie in de provincie Zeeland

Een sterke economie is nodig om Zeeland te laten concurreren met andere regio’s. Innovatie is één van de drijfveren van de economie. Daarom stelt de Provincie Zeeland twee subsidieregelingen open om innovatie in de Zeeuwse sectoren te stimuleren. In totaal komt 1,2 miljoen euro beschikbaar voor haalbaarheidsonderzoeken, demonstratieprojecten en samenwerking.

1,2 miljoen euro subsidie voor innovatie in de provincie Zeeland

Het gaat om de regeling Zeeland in Stroomversnelling en de regeling Kennis- en Innovatienetwerken. Beide regelingen hangen met elkaar samen. Waar de subsidie voor Kennis- en Innovatienetwerken zich richt op het ondersteunen van het organiserend vermogen van de netwerken, richt de subsidie Zeeland in Stroomversnelling zich op haalbaarheidsonderzoeken en demonstratieprojecten die -onder andere - voortkomen uit de Kennis- en Innovatienetwerken.

Zeeland in Stroomversnelling

De middelen voor de Zeeland in Stroomversnelling regeling zijn afkomstig van de Provincie Zeeland, het Rijk (Regio Deal) en ook vanuit de gemeenten is een bijdrage van 1 euro per inwoner beschikbaar gesteld voor het versterken van de Zeeuwse economie. De Kennis en Innovatienetwerken regeling wordt gefinancierd door de Provincie Zeeland.

Lees het complete artikel op de website van Impuls Zeeland. 

Meer informatie over Economische Impuls Zeeland, N.V.:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!