1 september: KvK-Ondernemersbus bij Entreon ‘s-Hertogenbosch

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: KvK

Na een stop in de gemeenten Nuenen en Son en Breugel, rijdt de KvK-Ondernemersbus door naar ’s-Hertogenbosch.

1 september: KvK-Ondernemersbus bij Entreon ‘s-Hertogenbosch

Op 1 september a.s. staat de bus tussen 13.00 - 16.00 uur bij het Werkplein Entreon aan de Magistratenlaan te ’s-Hertogenbosch waar tevens de Jongeren Banenmarkt is. (Jonge) ondernemers kunnen het rijdende kantoor binnenstappen en gratis informatie inwinnen of vragen stellen over bijvoorbeeld vergunningen, personeel of administratie. Ook belangstellenden die niet naar de Banenmarkt gaan, zijn van harte welkom.

Deskundige voorlichters van de Kamer van Koophandel Brabant zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden en bezoekers verder te helpen bij ondernemen. In de KvK-bus kan iedereen terecht voor informatie over tal van onderwerpen, zoals bedrijfsvormen, financiering en belastingen. Het mobiele kantoor van de Kamer van Koophandel Brabant blijkt al sinds de start begin 2010 een groot succes en voorziet duidelijk in een behoefte.

Startende ondernemers die zich na het bezoek aan de Ondernemersbus op 1 september nog verder willen verdiepen in kansen, mogelijkheden en risico’s of die verhinderd zijn op deze dag, zijn op maandag 26 september ook van harte welkom op de Startersavond in het financieel adviescentrum van de Rabobank Dommel en Aa te Sint-Michielsgestel. Daar kunnen zij de KvK-voorlichters (nogmaals) bezoeken voor (diepgaander) gratis advies.

Meer informatie over KvK Inlichtingen Handelsregister:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!