10.000 euro van Kvk voor ambities CityCentrum Veldhoven

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: KvK

KvK-bestuurslid Jan van Vroenhoven reikte donderdag 19 mei de bijbehorende symbolische cheque van 10.000 euro uit aan burgemeester Jack Mikkers (gemeente Veldhoven), Leo Akkermans (voorzitter ondernemersvereniging CityCentrum) en Göran de Gucht (Corio Nederland retail B.V.).

10.000 euro van Kvk voor ambities CityCentrum Veldhoven

CityCentrum Veldhoven wil uitgroeien tot het derde centrum van de regio en het Meiveld moet een levendiger plein worden. Ambitieuze plannen die via centrummanagement moeten worden gerealiseerd. KvK Brabant ondersteunt de plannen met de toekenning van de stimuleringsregeling Centrummanagement Brabant.

Het Centrummanagement krijgt vorm door de samenwerking tussen deze drie partijen en twee Verenigingen Van Eigenaren (Meiveld en Pleintjes). In september 2010 ontving Veldhoven al een bijdrage van de KvK waarmee een ondernemingsplan Centrummanagement CityCentrum is ontwikkeld. Speerpunten in dit plan zijn onder meer het voorkomen van leegstand, een gevarieerder winkelaanbod, meer uitstraling en een aantrekkelijkere inrichting.

'We gaan nu de diepte in', zegt Leo Akkermans, voorzitter Ondernemersvereniging Veldhoven City Centrum. 'We gaan nu in een aantal werkgroepen aan de slag. Die gaan kijken hoe je op vijf deelgebieden gezamenlijke afspraken kunt maken: economische ontwikkelingen, zoals branchering en leegstand, sfeer en beleving, communicatie, veiligheid en beheer, en collectieve financiering.'

lees meer>>

Meer informatie over KvK Inlichtingen Handelsregister:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!