10e vestigingspremie voor starter bij Incubator DOK41

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Stichting ZIGZAG

Stichting ZIGZAG, gevestigd op de Kenniswerf in Vlissingen, verstrekte op 26 maart jl. de 10e vestigingspremie aan een nieuwe innovatieve starter bij Incubator DOK41 in Vlissingen.

10e vestigingspremie voor starter bij Incubator DOK41

Sinds de start van de vestigingscampagne op 1 maart jl. heeft de aansluiting van innovatieve starters en doorstarters bij DOK41 in Vlissingen een vlucht genomen. Innovatieve ondernemers in de kennisintensieve, technologische of creatieve sector ontvangen bij vestiging op de Kenniswerf/DOK41 een premie op de huurkosten voor het eerste jaar.

ZIGZAG wil hiermee de clustering van deze bedrijven op de Kenniswerf stimuleren zodat zij sneller en makkelijker kunnen samenwerken en/of gebruik kunnen maken van de kennisinstituten HZ en Scalda. Ook bedrijven buiten Zeeland zijn welkom en mogen van deze premie gebruikmaken.

Technowerk-loodsen

Naast kantoorruimte zijn er ook modern uitgeruste technowerk-loodsen beschikbaar die vooral bedoeld zijn voor producerende bedrijven in de opstartfase. De subsidie/vestigingspremie wordt verstrekt voor 6 maanden huur en kan oplopen tot wel € 2.500.

Meer informatie over ZIGZAG, Stichting:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!