15 mei: Promotiedag Transport en Logistiek in Geldermalsen

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: VNO-NCW Midden

Scholieren en andere belangstellenden uit de regio zijn op donderdag 15 mei 2014 van harte welkom in Geldermalsen voor een kennismaking met de mogelijkheden van opleidingen en werk in de transport en logistieke sector.

15 mei: Promotiedag Transport en Logistiek in Geldermalsen

De speciale promotiedag vindt plaats bij Bouwmensen, Pand Revabo (Poppenbouwing 3). Leerlingen van basis-, VMBO- en ROC-scholen uit de regio zijn uitgenodigd voor een speciaal programma tot 15.30 uur. Van 16.00 tot 18.00 uur is het evenement kosteloos toegankelijk voor publiek.

Demonstraties

Vertegenwoordigers van instellingen, bedrijven en scholen staan klaar voor het geven van informatie en bezoekers kunnen zelf ervaren hoe het werken in de sector is door deel te nemen aan allerlei activiteiten op het binnen- en buitenterrein. Er zijn bijzondere voertuigen (onder andere van defensie) te bewonderen en er worden demonstraties verzorgd. Verder is het mogelijk om de dagelijkse praktijk van transport en/of logistiek met eigen ogen te aanschouwen bij Only for Men, transportbedrijf Van den Haak Transmission of Fruitmasters.

Aanmelden voor een van de bedrijfsbezoeken kan bij de ontvangstbalie op de centrale locatie. Start bedrijfsbezoek 16.15 uur. Meer informatie is te vinden op de website van Logistiek Rivierenland.

Datum: donderdag 15 mei 2014
Tijd: 16.00 – 18.00 uur (tot 15.30 op uitnodiging)
Locatie: Bouwmensen, Pand Revabo, Poppenbouwing 3, Geldermalsen
Programma: doe-activiteiten, demonstraties, defensievoertuigen, bedrijfsbezoeken en veel informatie
Toegang: gratis

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!