2,5 miljoenste inschrijving voor Handelsregister

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Kamer van Koophandel

Afgelopen vrijdag, 22 augustus, heeft bij de Kamer van Koophandel op kantoor Utrecht de 2,5 miljoenste inschrijving in het Handelsregister plaatsgevonden.

2,5 miljoenste inschrijving voor Handelsregister

Het gaat om het bedrijf Back2Table in Nieuwerburg aan den Rijn. Het bedrijf is opgericht door vader en zoon Van Duijn en maakt op innovatieve wijze een picknicktafel/tuinbank. “Wat leuk dat we de 2,5 miljoenste inschrijving zijn. We hopen natuurlijk dat ons bedrijf floreert en dat het uitgebouwd kan worden.” was de  spontane reactie van een verraste Frank van Duijn.

Wettelijke eis

Hankie van Baasbank, als lid van de Raad van Bestuur KvK verantwoordelijk voor het Handelsregister: “Registratie in het Handelsregister is een wettelijke eis die mogelijk maakt dat elke ondernemer weet met wie hij zakendoet. De inschrijving van Back2Table vind ik een leuk, ambachtelijk en inspirerend voorbeeld van mensen met ondernemersdrang die de stap durven maken  met een origineel concept. Zulke innovatieve starters heeft de economie nodig. Dit maakt de mijlpaal van het Handelsregister extra bijzonder. Ik wens ze een succesvolle business toe.”

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!