2 t/m 5 november Brabantweek op BNR Zakendoen met...

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Brabantse Ontwikkelings Maatschappij

Brabant is een ondernemende en succesvolle regio in Europa met een schitterend vestigingsklimaat. Reden genoeg voor een speciale redactie van BNR en het FD om een week lang neer te strijken in Brabant om radio te maken en te bloggen over de BV Brabant.

2 t/m 5 november Brabantweek op BNR Zakendoen met...

Brabant is sterk in innovatie en kennis, we ondernemen en investeren met lef. Onderwijs, overheden en ondernemers werken op een unieke manier samen in (inter)nationale netwerken. Dit stimuleert de ontwikkeling en vernieuwing van het ondernemerschap in Brabant. Door haar onderscheidend vermogen is Brabant ook zeer interessant voor internationale investeerders.

BNR gaat op zoek naar Brabantse succesfactoren als het gaat om groei, ondernemerschap en innovatie. Het radioprogramma BNR Zakendoen met…, wekelijks goed voor 240.000 luisteraars, zendt van maandag 2 november t/m donderdag 5 november live uit vanaf verschillende locaties.

Maandag 2 november 13.30 tot 15.00 uur

Locatie: High Tech Campus, Eindhoven
Thema: High Tech is een belangrijke economische aanjager in Brabant. Hoe komt dit? Wat zijn de meest recente ontwikkelingen?

Dinsdag 3 november 13.30 tot 15.00 uur

Locatie: Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), Tilburg.
Thema: hoe zorgen we voor een toekomstbestendige economie? Op welke wedstrijden zetten we nu al in?

Woensdag 4 november 13.30 tot 15.00 uur

Locatie: Nieuw Prinsenland, Dinteloord
Thema: hoe waarborgen we morgen? Zorgen we voor voldoende grondstoffen? Energiezuinige productiemethoden? Produceren we met minder afval? Werken we milieuvriendelijk van cradle2cradle?

Donderdag 5 november 13.30 tot 15.00 uur

Locatie: Pivot Park, Oss
Thema: innovaties in de gezondheidszorg en nieuwe inzichten bieden oplossingen voor een sterk vergrijzende samenleving, welzijn, chronische en soms zelfs dodelijke ziekten.

Benieuwd naar het geheim van de Brabantse economie? Luister deze dagen naar Zakendoen met.. op BNR nieuwsradio of breng een bezoek aan de opnamelocatie.

De Brabantweek is een initiatief van de Provincie Noord Brabant en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!