25-jarig jubileum Tebodin vestiging Eindhoven

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Tebodin

De Tebodin vestiging in Eindhoven bestaat 25 jaar. De vestiging werd in 1987 opgericht als projectkantoor voor de realisatie van de Fuji Photo Film fabriek in Tilburg.

25-jarig jubileum Tebodin vestiging Eindhoven

In 25 jaar heeft het zich ontwikkeld tot een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau. ‘Door aan te schuiven en mee te denken’, aldus John Horn, vestigingsdirecteur Eindhoven. ‘Op die manier hebben we met uiteenlopende bedrijven langlopende relaties opgebouwd.’

Dankzij het wereldwijde kantorennetwerk van Tebodin is de Eindhovense vestiging ook actief buiten Nederland. ‘We groeien graag mee met onze klanten, ook buiten de Nederlandse grenzen. Via ons netwerk beschikken we over de juiste contacten om snel te kunnen schakelen. Wij kennen onze klanten en zij kennen ons. Dat maakt het makkelijker samen stappen te zetten’, besluit de Eindhovense vestigingsdirecteur met trots.

In Nederland heeft Tebodin ruim 900 medewerkers, verspreid over diverse kantoren door het land zodat het bureau klanten zo goed mogelijk van dienst kan zijn. De kracht daarbij is de integratie van consultancy en engineering services, aangevuld met projectmanagement, procurement en constructiemanagement voor zowel grote als kleine projecten.

Tebodin B.V. is een onafhankelijk, multidisciplinair advies- en ingenieursbureau met een omzet van circa € 210 miljoen (2010). Tebodin biedt opdrachtgevers wereldwijd de kennis en ervaring van zo’n 3.500 medewerkers op het gebied van industrie, gezondheid en voeding, olie en gas, chemie, infrastructuur, vastgoed en energie en milieu. De onderneming beschikt over een netwerk van kantoren verspreid over West-Europa, Centraal-Europa en Oost-Europa, het Midden-Oosten, Azië en Afrika.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!