4,5 miljoen voor innovatie in logistiek

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Flynth

NWO publiceerde de oproep oproep 'Accelerator. Kennis en innovatie voor een concurrerende logistieke sector'. Binnen deze oproep kunnen consortia financiering aanvragen voor onderzoek dat bijdraagt aan het structureel en robuust uitvoeren van een deel van de innovatieagenda van de Topsector Logistiek.

4,5 miljoen voor innovatie in logistiek

Het consortium dient te bestaan uit de instelling van de hoofdaanvrager en minimaal twee private en/of (semi-)publieke partijen. De hoofdaanvrager is verbonden aan een Nederlandse onderzoeksinstelling voor de looptijd van het onderzoek.

Wie komt in aanmerking?

Om in aanmerking te komen, is een onderzoek vernieuwend, van hoog niveau, transdisciplinair en internationaal georiënteerd. De minimale cofinanciering vanuit het consortium is 50% van het totale projectbudget. De totale looptijd van een project is ten minste één jaar en niet langer dan drie jaar.

Meer informatie

U kunt tot en met 16 juli 2015 uw aanvraag indienen bij TKI Logistiek. Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Lees meer op de website van NWO of neem contact op met Flynth via e-mail subsidiedesk@flynth.nl of telefoonnummer 026 - 354 26 00.

Meer informatie over FLYNTH 'S-HERTOGENBOSCH:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!