46 inzendingen Automotive Innovation Award

  • Automotive
  • Bron: AutomotiveNL

In totaal zijn er 46 innovaties ingezonden voor de Automotive Innovation Award. Onder de inzenders zitten zowel multinationals als kleine start-ups. Daarnaast zijn er ideeën en cases ingestuurd door kennis- en onderzoeksinstituten en door de overheid.

46 inzendingen Automotive Innovation Award

Vooral innovaties op het gebied van mobiliteit, techniek en nieuwe concepten zijn goed vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er enkele cases ingezonden die te maken hebben met data en milieu. Opvallend is het aantal gelijksoortige innovaties. Zo zijn er meerdere, nieuw ontwikkelde, elektrische voertuigen ingestuurd. Verder zijn verschillende innovaties gericht op de aftermarket. Van alle ingezonden innovaties zijn er 27 reeds geïmplementeerd.

De jury benadrukt dat de inzenders niet automatisch allemaal meedingen naar de prestigieuze prijs, omdat er eerst wordt gekeken of de inzendingen aan alle criteria voldoen. Eind november maakt de jury de tien genomineerden bekend.

Automotive Innovation Award

Talloze Nederlandse bedrijven ontwikkelen, testen, verbeteren en implementeren producten en diensten in en rondom de auto. Stichting Automotive Innovation Award reikt een prestigieuze award uit aan de meest baanbrekende autogerelateerde innovatie. AutomotiveNL is een van de initiatiefnemers. Lees meer over de award op www.automotiveinnovationaward.nl.

Meer informatie over RAI AutomotiveNL:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!