5 miljoen euro beschikbaar voor MKB-valorisatieprojecten

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: Food Valley NL

MKB-ers in de agrifoodsector kunnen vanaf 3 juni projectvoorstellen indienen voor haalbaarheidsprojecten en MKB-innovatieprojecten. De Topsector Agri&Food heeft hiervoor 5 miljoen euro beschikbaar gesteld. De regeling is tot 23 september 2013 geopend.

5 miljoen euro beschikbaar voor MKB-valorisatieprojecten

In de tender is 4,4 miljoen euro beschikbaar voor MKB-innovatieprojecten. In deze projecten kunnen samenwerkingsverbanden van twee of meer MKB-ers een industrieel onderzoek of experimentele ontwikkeling voor 40% gefinancierd krijgen. Voor haalbaarheidsprojecten, waarin de technische en economische potentie van innovatieve ideeën kunnen worden getest, is € 600.000 beschikbaar. Voor haalbaarheidsprojecten geldt dat de Topsector 50% van de projectkosten draagt.

De ingediende projecten moeten passen binnen de thema’s van het innovatiecontract Topsector Agri&Food. De call sluit op 23 september om 17.00 uur. Daarbij worden de haalbaarheidsprojecten op volgorde van binnenkomst behandeld. De ingediende MKBinnovatieprojecten worden via een tender gerangschikt op kwaliteit. De call staat onder auspiciën van het TKI Agri&Food (www.tki-agrifood.nl).

Informatie en indienen

Geïnteresseerde MKB-ers kunnen voor meer informatie contact opnemen met TKI Agri& Food. Ook is er informatie beschikbaar op de website van Agentschap NL. Aanvraagformulieren zijn te downloaden via de site van Agentschap NL. Voordat u een aanvraag indient, kunt u uw projectidee ook laten toetsen door Agentschap NL.?

Meer informatie over VERWIJDERD:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!