52 filevrijedagen campagne succesvol van start

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: MKB Nederland

Mkb-ondernemers hebben volop interesse in de mogelijkheden om slimmer te werken en te reizen. Dat is de eerste conclusie krap twee weken na de lancering van de campagne “52filevrijedagen” van MKB-Nederland en het Platform Slim Werken Slim Reizen.

52 filevrijedagen campagne succesvol van start

Doel van deze campagne is 3.000 ondernemers aan de slag te helpen om zelf (of een werknemer) één dag in de week niet tijdens de spits naar het werk te (laten) rijden. Ondernemers krijgen hiervoor de informatie en tools aangereikt, zoals een scan, een online platform, inspirerende sessies en 1 op 1 adviesgesprekken.

Uit de eerste resultaten van de campagne 52filevrijedagen blijkt dat mkb-ers, branchebreed, vaak nog in de kinderschoenen staan als het gaat om slimmer werken en reizen. Zij geven aan hierin te willen investeren, maar niet te weten hoe dit aan te pakken. 52filevrijedagen gaat deze mkb-ondernemers hierin concreet met tips en instrumenten ondersteunen.

Start 52filevrijedagen

De campagne 52filevrijedagen ging succesvol van start tijdens de Week van de Ondernemer in Utrecht. 1.000 mkb-ondernemers deden mee aan interactieve sessies waarin zij tips kregen over mobiliteit en het slimmer inzetten en motiveren van personeel. Met meer dan 300 ondernemers zijn 1 op 1 gesprekken gevoerd over hun wensen en bevindingen. Deze ondernemers hebben aangegeven aan de slag te willen en hebben de komende weken vervolggesprekken met deskundige adviseurs.

Scan Slim Werken Slim Reizen

Ongeveer 400 ondernemers hebben zichzelf door middel van een praktische scan inzicht gegeven in waar zij nu staan op het gebied van slim werken en slim reizen en hebben de eerste tips gekregen via 52filevrijedagen.nl. Voor meer informatie:
www.52filevrijedagen.nl
scan Slim Werken Slim Reizen

Ondernemers kunnen het komende jaar nog deelnemen aan de sessies over Slim Werken en Slim Reizen op de Ondernemerscongressen die MKB-Nederland samen met de ING organiseert.

Meer informatie over MKB Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!