6 mei: Informatiebijeenkomst Werk 55plus

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: Stichting Werk 55plus

Al enige tijd is Stichting Werk 55plus regio Etten-Leur in West-Brabant actief om 55-plussers te ondersteunen bij het vinden van betaald werk.

6 mei: Informatiebijeenkomst Werk 55plus

Maandagavond 6 mei is er om 19.45 uur een bijeenkomst in het gemeentehuis in Zevenbergen. Eén van de activiteiten van de stichting is het organiseren van informatie-, netwerk- en themabijeenkomsten. Het werkgebied omvat de gemeenten Etten-Leur, Moerdijk, Zundert, Rucphen en Halderberge.

Voor wie?

In samenwerking met de gemeente Moerdijk organiseert de Stichting Werk 55plus regio Etten-Leur een bijeenkomst in Zevenbergen. Deze bijeenkomst is bedoeld voor deelnemers binnen de stichting om nader kennis te maken met elkaar, maar andere belangstellenden zijn ook van harte welkom. Tijdens de bijeenkomst krijgen aanwezigen veel informatie over het vinden van werk, is er ruimte voor het uitwisselen van tips en ervaringen en worden vragen beantwoord.

Wanneer

De bijeenkomst is maandagavond 6 mei 2013 van 19.45 – 22.00 uur in het gemeentehuis: Pastoor van Kessellaan 15, 4761 BJ Zevenbergen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@werk55plus-el.nl. Wilt u meer informatie over de bijeenkomst of over de stichting Werk 55plus, kijk dan op www.werk55plus-el.nl of neem contact op met Hans van Arkel op nummer 06 22526191.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!