7 en 8 april Biomedica op TU Eindhoven

  • Farma & Zorg
  • Bron: Kliknieuws

Voor de vijfde keer organiseert de stichting Biomedica dit gerenommeerde interdisciplinaire congres op het gebied van medische technologie en life sciences.

7 en 8 april Biomedica op TU Eindhoven

Deze stichting heeft als doel het stimuleren van kennis, ontwikkelingen en vooral innovaties in de biotechnologie en medische technologie (lifetec) in Nederland en de omringende regio’s in België en Duitsland. Door middels van dit congres wil Biomedica het Euregionale netwerk verstevigen en MKB’ers en R&D instellingen de kans bieden om kennis uit te wisselen en potentiële samenwerkingspartners te ontmoeten.

Tijdens de conferentie worden 55 voordrachten gegeven door vertegenwoordigers van universiteiten en bedrijven en vertellen een zestal keynote sprekers over doorbraken in onderzoek en innovaties op het gebied van o.a. biomaterialen, medische apparatuur en farmacie. Er wordt extra aandacht gegeven aan de matchmaking tussen wetenschap en bedrijfsleven. Nieuw in 2011 is de presentatie van de VIPS corner (Valorisation of Intellectual Property and Services), waarin de Technology Transfer Offices van de universiteiten hun kennis, patenten en technologie aanbieden aan het bedrijfsleven voor commercialisatie.

lees verder

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!