A18 bedrijvenpark nu echt van start

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Doetinchem

Hoewel het autoservicebedrijf Evers al sinds begin dit jaar op het A18 Bedrijvenpark zit, volgen nu in rap tempo meerdere bedrijven. Ook Altop Metaaltechniek, Tamoil en Kippenslachterij Esbro BV gaan naar het nieuwe bedrijvenpark aan de A18 bij Doetinchem.

A18 bedrijvenpark nu echt van start

Afgelopen week werd deze start feestelijk gemarkeerd, met het slaan van de eerste paal voor Esbro. Dit gebeurde onder toeziend oog van de wethouders Economie van de vier deelnemende gemeenten aan het A18 Bedrijvenpark Bronckhorst, Doetinchem, Montferland en Oude IJsselstreek.

Ook gedeputeerde Conny Biezen kwam hier speciaal voor naar Doetinchem. “Het juiste bedrijf op de juiste plek, daar gaat het op het A18 Bedrijvenpark om. Bij de Esbro geldt dit voor de volle 100 procent. Het bedrijf staat nu in een woonwijk, dat is niet gepast. Na een lang traject, dat mede werd aangezwengeld door de buurt, wordt het A18 Bedrijvenpark nu de nieuwe en ook de meest juiste plek. Dit willen we ook voor veel andere bedrijven gaan realiseren”, aldus de wethouders tijdens het feestelijke moment.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!