Aanmelden vanaf 14 april voor MVO-prijs

  • Innovatie & MVO
  • Bron: MKB Zeeland

De organisatoren: COS Zeeland, gemeenten Terneuzen en Goes zullen in een samenwerking een gemeentelijke MVO-prijs organiseren.

Aanmelden vanaf 14 april voor MVO-prijs

De MVO-prijs wil maatschappelijk verantwoord ondernemen stimuleren binnen het bedrijfsleven in Zeeland, beginnend in Terneuzen en Goes. Ondernemers in Terneuzen en Goes kunnen zich tot 12 juli opgeven. Vanaf die datum begint de publieksstemming. Een deskundige jury bepaalt uiteindelijk wie de eerste MVO-prijs Terneuzen en MVO-prijs Goes verdient. De winnaar zal de MVO prijs in november in ontvangst nemen.

De MVO-prijs richt zich op bedrijven die kunnen laten zien dat duurzame winst voor milieu en maatschappij, en bedrijfseconomische resultaten elkaar versterken (de winnende combinatie van People, Planet, Profit).

Op de website www.mvoprijs.nl staan de criteria voor deelname en kunnen ondernemingen best practices en tips lezen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook betrekt de website het bredere publiek actief bij de prijs. Na de selectieronde door een jury kunnen namelijk alle inwoners van Terneuzen en Goes, alle personeelsleden van de deelnemende bedrijven en toeleveranciers of andere handelspartners stemmen op de genomineerde ondernemingen. Zo komen de inspanningen van die bedrijven pas echt goed naar voren.

Achtergrondinformatie
Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen stemmen ondernemers hun bedrijfsvoering af op klimaat, samenleving en milieu. COS Zeeland en de gemeente Terneuzen en Goes willen dergelijk ondernemen binnen Terneuzen stimuleren. Daarom hebben COS Zeeland en de beide gemeente de MVO-prijs in het leven geroepen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!