Aanmelding voor Oranje Handelsmissiepakket geopend

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Vanaf 3 augustus 2015 kunnen ondernemers met internationale ambities zich weer aanmelden om één van de tien Oranje Handelsmissiepakketten van het Oranje Handelsmissiefonds (OHMF) te winnen.

Aanmelding voor Oranje Handelsmissiepakket geopend

Het Oranje Handelsmissiefonds is een initiatief van ING, KLM, MKB-Nederland en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Met dit fonds bundelen de initiatiefnemers hun krachten en onderstrepen zij het belang van internationale handel voor Nederland.

Eén jaar lang hulp met voorbereiding zakendoen

Winnaars kunnen een jaar lang rekenen op speciale aandacht van de vier initiatiefnemers, met ondersteuning van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Zij helpen de ondernemers in de voorbereiding op het zakendoen over de grens, maken een plan de campagne, brengen hen in contact met hun eigen internationale netwerk en verlenen ondersteuning in het zetten van de (eerste) stappen in een nieuwe markt.

Waardevolle ondersteuning

Het afgelopen jaar is wederom gebleken dat deze ondersteuning veel waard is: internationaal zakendoen vergt een grondige voorbereiding en een lange adem. Door gerichte acties te nemen, hebben de winnende ondernemers op efficiënte wijze voet aan de grond gekregen in nieuwe markten en maken zij een goede kans op succes in het buitenland.

Aanmelding en bekendmaking winnaars

Aanmelden kan tot 3 oktober 2015 via www.oranjehandelsmissiefonds.nl. Op 12 november 2015 worden de winnaars bekend gemaakt.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!